دکتر قناعتی: پرستاری ستون فقرات خدمات پزشکی است
دکتر حسین قناعتی، در بازدید از دانشکده پرستاری و مامایی و در دیدار با اعضای هیئتعلمی و دانشجویان این دانشکده بر نقش ویژه خدمات پرستاری در فرآیندهای درمانی تأکید کرد.
گالری عکس مرتبط 1
گالری عکس مرتبط 2
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر حسین قناعتی سرپرست دانشگاه با همراهی دکتر سید فرشاد علامه، معاون آموزشی دانشگاه صبح روز چهارشنبه 12 آبان 1400 با حضور در دانشکده پرستاری و مامایی با اعضای هیئتعلمی و دانشجویان دیدار و از بخشهای مختلف آموزشی دانشکده بازدید کرد.
دکتر قناعتی در نشست با اعضای هیئتعلمی دانشکده با اشاره به معیارهای خود برای انتخاب همکاران، گفت: اصولاً با تغییر مدیریت سیاسی در کشور، لازم است مدیران همسو باسیاستهای کلی دولت مسئولیت بپذیرند؛ همینطور به کار مشارکتی اعتقاد داشته باشند. در کنار این موارد، من معتقد به تازهسازی در مدیریت واحدهای با سابقه مدیریت طولانی هستم.
وی با تقدیر از خدمات ارائهشده در دانشکده گفت: نقش دانشکده پرستاری و مامایی در ارتباط با بدنه جامعه بسیار ویژه است و در همین راستا راهاندازی سامانه صدای مشاور و پاسخگویی تلفنی به سؤالات مردم از کارهای خوب انجامشده در دانشکده است و این همان مسئولیت اجتماعی است که لازم است در همه ارکان دانشگاه وجود داشته باشد.
سرپرست دانشگاه با تأکید بر نگاه ویژه خود به پرستاری گفت: به اعتقاد من پرستاری ستون فقرات خدمات پزشکی است و پرستاری که در کنار وظایف حرفهای، به وظایف انسانی خود واقف باشد میتواند جامعه را متحول کند؛ رسالت شما بهعنوان دانشکده پرستاری و مامایی صرفاً آموزش و تربیت نیروی تخصصی نیست بلکه بهواسطه ارتباط نزدیک و قوی جامعه پرستاری با مردم، میتوانید تحولات بزرگی در جامعه ایجاد کنید.
وی افزود: انتظار من این است که دانشکده پرستاری و مامایی، پیشرو حرکت اصلاحی در دانشگاه باشد و افرادی که میخواهند این کار بزرگ را انجام دهند لازم است خودشان مصلح باشند.
دکتر قناعتی ارتباط بین بخشی را از بهترین و مهمترین رویکردها معرفی کرد و گفت: لازم است ارتباط دانشکده پرستاری و مامایی با دانشکده پزشکی بیشتر شود زیرا آموزش در دانشکده شما بسیار کاربردی است و میتوان این تجربیات بین دانشجویان دو دانشکده منتقل شود.
وی وجود تضاد و اختلافنظر بین افراد را از ویژگیهای انسان برشمرد و گفت: گرچه ثبات در سیستمها یک حالت مطلوب است اما وجود تضاد هم میتواند در کارایی سیستمها نقش داشته باشد اما باید توجه داشت که در این اختلافنظرها افراد باهم اصطکاک پیدا نکنند و خدایناکرده یکدیگر را تخریب نکنند.
در بخش پایانی این بازدید، دکتر قناعتی با حضور در جمع دانشجویان دانشکده در جریان مسائل و مشکلات آنان قرار گرفت.
همسویی کامل در نگاه به اسناد بالا دستی
دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی رئیس دانشکده پرستاری مامایی، در ابتدا ضمن خیر مقدم به رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و هیئت همراه بیان کرد: در این دوره ۴ ساله دانشکده با به کارگیری سیاست درب های باز، تساهل و تسهیل گری در فرآیندها با حفظ چارچوب های اخلاقی و قانونی و تلاش برای حفظ و ارتقا مرجعیت علمی، به سوی پژوهش های مسئله محور و جانشین پروری حرکت کرد.
رئیس دانشکده تصریح کرد: بر اساس قانون جانشین پروری این اطمینان به رئیس دانشگاه داده می شود که تمام همکاران و هیئت علمی دانشکده از توانمندی و بالندگی لازم برای اداره و تداوم مدیریت مطلوب دانشکده برخوردارند و در ادامه راه می توان روی این ظرفیت بالقوه با اطمینان کامل حساب کرد.
وی افزود: امروز بحمدالله یک همسویی کامل در نگاه به اسناد بالا دستی ایجاد شده و اهداف و برنامه های ریاست جمهوری و برنامه سلامت دولت مردمی هم راستا با بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و برنامه چشم انداز دانشگاه در افق 1404 به وجود آمده است.
رئیس دانشکده با اشاره به نگاه آرمان گرایانه و امیدآفرین ریاست دانشگاه و مفهوم حرکت دانشگاه در تراز آرمان های انقلاب اسلامی و اهمیت مشارکت جمعی و تصمیم های خردمندانه گفت: می توان با حفظ روحیه جهادی و ایجاد امید در جوانان و جهت گیری مطلوب و تلاش مستمر و نگاه بین المللی و با مشارکت آحاد دانشجویان برای آینده دانشکده و مرجعیت علمی محکم تر از گذشته گام برداشت.
دکتر الهام نواب مدیر گروه پرستاری مراقبت ویژه و مدیریت، گزارش اجمالی از فعالیت های این واحد ارائه داد و بیان کرد: در دوران کرونا مجموعه دانشکده پویا عمل کرد و اساتید به خوبی در این عرصه درخشیدند و در کلینیک مجازی، واکسیناسیون، صدای ماما و پرستار مشارکت فعال داشتند. دانشکده در دوران کرونا بحران های زیادی را پشت سر گذاشت که نقش رئیس دانشکده در این عرصه پررنگ بود.
دکتر پاشایی پور مدیر گروه پرستاری سلامت جامعه و سالمندی، یکی از رسالت های اساسی این گروه را ارتقای توانمندسازی اقشار جامعه دانست که مسئولیت آموزش اجتماعی آن بسیار پررنگ است.
وی درباره فعالیت های این واحد توضیحاتی را شرح داد و به برگزاری وبینارهای دانشکده فعالیت صدای ماما و پرستارو مرکز تجمیعی واکسیناسیون اشاره کرد.
وی افزود: باعث افتخار است که دانشکده پرستاری مامایی در صدر دانشکده های کشوری است و در سال های اخیر پیشبرد فرآیندها به صورت برنامه ریزی شده و مثبت پیش رفته است.
دکتر میرمولایی مدیر گروه سلامت باروری و مامایی بیان کرد: با محوریت سیاست اجرایی درب های باز رئیس دانشکده توانستیم افکار نو را به عرصه بیاوریم و در این زمینه فعالیت و نوآوری های عدیده ای داشته باشیم.
وی در ادامه گزارش اجمالی از فعالیت های این گروه ارائه داد.
ارسال به دوستان