معرفی کتابخانه دانشکده پرستاری و مامایی
تاریخ بروز رسانی | آبان 1403 |
کتابخانه دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران با مساحت تقریبی 550 متر مربع در ضلع شمال شرقی دانشکده واقع شده است که در اردیبهشت ماه سال 1342 تاسیس شد و در سال 1365 با مدارس عالی پرستاری رازی، شریعتی، آذرمیدخت، آزادگان ادغام گردید. از سال 1365 به بعد سیستم دستیابی به منابع به صورت باز اداره شده و طبقه بندی کتابها نیز بر اساسNLM رده بندی پزشکی امریکا و LC کتابخانه کنگره آمریکا انجام می شود
بخش امانت کتابخانه یکی از فعال ترین بخش های کتابخانه به شمار می آید. مهمترین وظیفه این بخش امانت دادن کتاب های غیر مرجع است کتابهای این بخش در دو قسمت مجزا ( کتابهای فارسی و لاتین ) جوابگوی نیازهای دانشجویان در مقاطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا، اساتید و پژوهشگران می باشد. همچنین در این بخش امکان دریافت فایل الکترونیکی کتب علمی تخصصی و کتب فرهنگی از طریق ایمیل برای مراجعه کنندگان فراهم شده است ضمن اینکه فایل کتب لاتین الکترونیک در نرم افزار تحت وب کتابخانه بارگزاری شده و می توان کتاب مورد نظر را همزمان جستجو و آن را مطالعه کرد.
لازم به ذکر است امکان تمدید و رزرو آنلاین کتاب پس از عضویت از طریق نرم افزار تحت وب کتابخانه http://lib.tums.ac.ir فراهم می باشد.
بخش نشریات پایان نامه ها :
این بخش شامل مجلات و پایان نامه های مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای پرستاری و مامایی و بهداشت باروری و دانشجویان بین الملل به تفکیک میباشد و فایل الکترونیکی پایان نامه ها بروی نرم افزار کتابخانه بارگذاری شده و از طریق وب قابل دسترس می باشد.
بخش فرهنگی :
کتابخانه تخصصی دیجیتال:
در این بخش جهت دسترسی راحت تر دانشجویان به کتب تخصصی پرستاری و مامایی لاتین و پایان نامه های مقطع ارشد و دکتری دفاع شده در دانشکده، فایل کتاب و پایان نامه های مذکور از قسمت جستجو نرم افزار تحت وب کتابخانه http://lib.tums.ac.ir قابل مشاهده و مطالعه می باشد.
واحد فهرست نویسی و رده بندی با تکیه بر روش های استاندارد بین المللی، سازماندهی منابع اطلاعاتی را به منظور تسهیل دسترسی کاربران به این منابع را بر عهده دارد. این واحد بصورت مداوم نسبت به روز آمد نگه داشتن بانک اطلاعات کتابشناختی منابع کتابخانه، سیستم امانت و جستجو منابع، با استفاده از نرم افزار آذرخش فعالیت میکند. عملکرد تخصصی این بخش از طریق سازماندهی منابع به مراجعه کنندگان این امکان را می دهد در حداقل زمان و با آسانترین روش به منبع مورد نیاز خود دسترسی داشته باشد.
کتابخانه مجهز به اینتر نت بی سیم (Wireless) است که دسترسی به آن در تمامی بخش ها و مکان های کتابخانه ممکن می باشد و تعداد 2 دستگاه رایانه برای جستجوی اطلاعات مجموعه کتابخانه و کمد امانات برای دانشجویان موجود است .
• سالن مطالعه بانوان
• سالن مطالعه آقایان
سالن های مطالعه مجهز به اینترنت بی سیم و میزهای دو نفره و تک نفره جهت مطالعه است.