خلق مزه ها با سبک دانشجویی
ایدهها رو میپزیم، مزهها رو خلق میکنیم و خاطره میسازیم
به منظور تقویت روحیه خلاقیت، کار گروهی و آشنایی عملی با مفاهیم کارآفرینی، جشنواره غذای دانشجویی با مشارکت دانشجویان دوره ۷۰ پرستاری دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران 28 اردیبهشت 1404 برگزار شد. این رویداد فرصتی را فراهم ساخت تا دانشجویان با ارائه ایدههای نو در حوزه تهیه، عرضه و معرفی غذا، توانمندیهای خود را در زمینه کارآفرینی عملی به نمایش بگذارند. جشنواره با استقبال پرشور دانشجویان و اساتید همراه بود و فضایی سرشار از خلاقیت، همدلی و تجربهمحوری را رقم زد.
ارسال نظر