دانشکده پرستاری و مامایی | ایده‌ها رو می‌پزیم، مزه‌ها رو خلق می‌کنیم و خاطره می‌سازیم

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
خلق مزه ها با سبک دانشجویی

ایده‌ها رو می‌پزیم، مزه‌ها رو خلق می‌کنیم و خاطره می‌سازیم

به منظور تقویت روحیه خلاقیت، کار گروهی و آشنایی عملی با مفاهیم کارآفرینی، جشنواره غذای دانشجویی با مشارکت دانشجویان دوره ۷۰ پرستاری دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران 28 اردیبهشت 1404 برگزار شد. این رویداد فرصتی را فراهم ساخت تا دانشجویان با ارائه ایده‌های نو در حوزه تهیه، عرضه و معرفی غذا، توانمندی‌های خود را در زمینه کارآفرینی عملی به نمایش بگذارند. جشنواره با استقبال پرشور دانشجویان و اساتید همراه بود و فضایی سرشار از خلاقیت، همدلی و تجربه‌محوری را رقم زد.

حسین اکبریان
تهیه کننده:

حسین اکبریان

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه