• تاریخ انتشار : 1403/02/31 - 07:59
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پی شهادت حضرت آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی و همراهان

بسم الله الرحمن الرحیم
شهادت حضرت آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور محترم کشورمان و همراهان ایشان در سانحه سقوط بالگرد را به بیت محترم ایشان، مردم شریف ایران، و همه دوستداران این دولت مرد انقلابی و خدمتگزار صمیمانه تسلیت و تعزیت عرض می‌نمایم.
خبر شهادت این عالم وارسته و خدمتگزار صدیق ملت، که عمر با برکت خود را صرف خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و مردم ایران کرد، موجب اندوه و ماتم عمیق شد.
ایشان در دوران تصدی مسئولیت‌های مختلف، همواره منشأ خیر و برکت برای کشور بودند و خدمات ارزشمند ایشان در عرصه‌های مختلف، به ویژه در حوزه سلامت،  هرگز از یاد و خاطره مردم ایران پاک نخواهد شد.
اینجانب، ضمن ابراز همدردی با خانواده محترم ایشان، از خداوند متعال برای آن شهید سعید و خادم الرضا (ع) علو درجات و برای بازماندگان صبر و اجر جمیل مسئلت می‌نمایم.
روحشان شاد و یادشان گرامی باد.
دکتر حسین قناعتی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران