• تاریخ انتشار : 1403/03/26 - 06:33

برگزاری جلسه شورای پژوهشی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران

شورای پژوهشی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران سه شنبه 22 خرداد 1403 در دفتر معاونت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی، در این جلسه شیوه نامه طراحی شده در مورد نحوه داوری پروپوزال و گزارش طرح های پژوهشی دانشکده توسط اعضا شورا بحث و بررسی شد و پس از  اعمال نظرات این شیوه نامه مصوب شد.

همچنین بنا به پیشنهاد اعضا شورا مقرر شد تا به منظور یکسان سازی  فرایند ارائه و بررسی طرح ها و پایان نامه های  مطروحه در شورای پژوهشی گروه های دانشکده دستورالعمل ( شیوه نامه) در این زمینه تهیه و پس از تصویب در  شورای پژوهشی دانشکده به کلیه گروه ها ارسال شود.

از آن جایی که طبق  مکاتبه معاون پژوهشی دانشگاه در حال حاضر کلیه طرح ها و پایان نامه های دانشکده پرستاری در کمیته اخلاق سازمانی مشترک دانشکده پرستاری و توانبخشی مطرح می شود  از مدیران گروه ها درخواست شد تادر شورای پژوهشی گروه ها، در مورد برقراری تعامل مناسب با همکاران بالین برای  نمونه گیری در محیط های بالینی هنگام بررسی طرح ها و پایان نامه اقدام لازم و مناسب به عمل آید.

در ادامه جلسه 1طرح پژوهشی مستقل و 7طرح پایان نامه ای بررسی و تصویب شد.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,معاونت پژوهشی