• تاریخ انتشار : 1401/01/20 - 12:46
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پیام تبریک معاون پرستاری وزارت بهداشت به برگزیدگان رشته پرستاری جشنواره دانشجوی نمونه کشوری

معاون پرستاری وزارت بهداشت در پیامی کسب عنوان دانشجوی نمونه کشوری را به دانشجویان نمونه از دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایلام و‌ بجنورد در جشنواره بیست و نهم و سی ام دانشجوی نمونه کشوری تبریک گفت.

به گزارش وبدا، متن پیام دکتر عباس عبادی بدین شرح است:
دانشجویان گرامی
سرکار خانم پروانه عسگری و جناب آقایان حامد توان و امین حسین زاده
آینده روشن ایران عزیز در گرو تلاش، آگاهی و مجاهدت علمی فرزندان و دانش پژوهان و سرآمدان علمی این مرز و بوم است.
با کمال افتخار موفقیت شما عزیزان در کسب عنوان دانشجوی نمونه کشوری را به شما و جامعه بزرگ پرستاری تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند منان برای شما و همه فرزندان تلاشگر این سرزمین آرزوی صحت، سربلندی و موفقیت روز افزون دارم.
دکتر عباس عبادی
معاون پرستاری

گفتنی است: پروانه عسگری از دانشگاه علوم پزشکی تهران، رشته پرستاری، مقطع دکترای تخصصی، حامد توان از دانشگاه علوم پزشکی ایلام، رشته پرستاری، مقطع کارشناسی ارشد و امین حسین زاده از دانشگاه علوم پزشکی بجنورد، رشته پرستاری، مقطع کارشناسی در بیست و نهمین و سی امین جشنواره کشوری دانشجوی نمونه منتخب شدند.
لینک خبر

• گروه خبری : پرستاری داخلی جراحی و علوم پایه ,معاونت آموزشی