• تاریخ انتشار : 1399/09/18 - 11:47
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

عقد تفاهم نامه ایجاد مرکز رشد فناوری سلامت شعبه ی دانشکده پرستاری و مامایی در آستانه ی هفته ی پژوهش

تفاهم نامه ایجاد مرکز رشد فناوری سلامت شعبه ی دانشکده پرستاری و مامایی به عنوان شعبه ی مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه امضا شد.

تفاهم نامه ایجاد مرکز رشد فناوری سلامت شعبه ی دانشکده پرستاری و مامایی در راستای سیاست های دانشگاه مبتنی بر توسعه اقتصاد دانش بنیان، تاسیس شرکت¬های دانش بنیان، حمایت از ایده ها و طرحهای فناورانه و ایجاد زیرساختهای لازم برای کاهش خطرپذیری آنها در دوران شروع فعالیت، امضا شد.
به موجب این تفاهم نامه دانشکده ی پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران بعنوان شعبه ی مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه قادر به حمایت از ایده های واحدهای فناوری، ثبت و ارزیابی ایده ها و بستر سازی فعالیت هسته های فناور و برنامه ریزی در راستای توسعه ی ارتباط با صنعت و جامعه خواهد بود.
پیرو امضای این تفاهم نامه ی همکاری، سه هسته ی فناورمتشکل از اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشکده که موفق به اخذ موافقت اصولی از شورای ارتباط با صنعت دانشگاه شده اند؛ در این شعبه از مرکز رشد فناوری سلامت (واقع در طبقه فوقانی کتابخانه دانشکده) مستقر شده و فعالیت رسمی خود را در دانشکده شروع خواهند کرد.

• گروه خبری : معاونت پژوهشی