• تاریخ انتشار : 1400/05/11 - 11:37
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

روز یکشنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ دیدارگروه «زنان و زایمان»و گروه «مامایی و سلامت باروری» دانشگاه علوم پزشکی تهران در دفتر گروه زنان در بیمارستان ولیعصر برگزار شد.

گالری تصاویر
در این دیدار انتخاب "دکتر زینت قنبری" به "مدیریت گروه زنان" تبریک و برای ایشان آرزوی موفقیت شد.

"دکتر سید طاهره میرمولایی مدیر گروه مامایی و سلامت باروری" ضمن تشکر از همکاری های قبلی، ارتباطات خوب این دو گروه را ضامن سلامت مادران جامعه برشمردند.

دکتر قنبری نیز با تاکید بر ارتباط تنگاتنگ پزشک و ماما بر تداوم همکاری های آموزشی و افزایش طرحهای  پژوهشی مشترک در جهت ارتقای علمی دو گروه تاکید کردند .

همچنین معاونین آموزشی هر دو گروه "دکترمریم دلدار و دکترمریم دامغانیان" جهت برنامه ریزی کلاسها و کارآموزی های ترم بعد هماهنگی های لازم را به عمل آوردند.

" دکتر مریم نکولعل" مسئول ارتباطات و آموزش های دیجیتال گروه مامایی و سلامت باروری نیز به توانمندی فنی و علمی برگزاری وبینارهای کشوری و ژورنال کلابهای مشترک اشاره کردند.

در نهایت هر دوگروه بر تداوم چنین دیدارهای صمیمی و تعاملی در آینده تاکید کردند.

• گروه خبری : آموزش مامایی و سلامت باروری