• تاریخ انتشار : 1402/02/06 - 08:44

دویست و چهل و دومین جلسه شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده پرستاری و مامایی

دویست و چهل و دومین جلسه شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده سه شنبه 5 اردیبهشت 1402 با حضور اعضا در سالن شورای یک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی ، در ابتدای این جلسه که سه شنبه 5 اردیبهشت 1402  در سالن شورای یک برگزار شد، اعضای شورا به تصویب اساتید راهنما و مشاور، بررسی عناوین کارشناسی ارشد و دکتری و تعیین ناظرین دفاع از پروپوزال دانشجویان دکتری پرداختند.
سپس بر مصوبه پیشین تحصیلات تکمیلی در بند 36 جلسه دویست و سی و یک 1401/04/21 که بر ارسال بدون اولویت چهار نفر ناظر از داخل و چهار نفر از خارج دانشکده،  برای پایان های دکترا تاکید داشت یادآوری شد تا تصمیم گیری نهایی توسط شورای تحصیلات تکمیلی انجام شود.
همچنین ناظرین معرفی شده برای دانشجویان دکتری تحت سرپرستی یک استاد راهنما، برای دانشجویان دیگر همان استاد  که به صورت تکراری  معرفی نشوند نیز از دیگر موارد مورد بحث در این جلسه بود.
در پایان جلسه بر مشارکت تمامی اساتید واجد شرایط به عنوان ناظر دکتری تاکید شد که این امر با همکاری مدیران گروه های آموزشی و  دفترتحصیلات تکمیلی انجام خواهد گرفت.

• گروه خبری : معاونت آموزشی