• تاریخ انتشار : 1401/08/18 - 13:22

تقدیرجانشین رئیس دانشگاه در پدافند غیر عامل از دکتر زهرا عباسی دولت آبادی

دکتر سعید ناطقی جانشین رئیس دانشگاه در پدافند غیر عامل در نامه ای از زحمات دکتر زهرا عباسی دولت آبادی در حوزه مدیریت خطر حوادث و پدافند غیر عامل تقدیر کرد.

دکتر سعید ناطقی جانشین رئیس دانشگاه در پدافند غیر عامل ، در نامه ای از زحمات دکتر زهرا عباسی دولت آبادی در حوزه مدیریت خطر حوادث و پدافند غیر عامل تقدیر کرد.
متن نامه به شرح ذیل است :

سرکار خانم دکتر زهرا عباسی دولت آبادی
با سلام و احترام

رشد و توسعه همه جانبه ایران اسلامی در گرو افرادی است که کسب رضای پروردگار را سر لوحه زندگی و مجاهدت خویش قرار می دهند، بدون تردید توفیق خدمت در جهت اعتلای بهداشتی و درمانی کشور افتخاری است ستودنی و ارزشمند. بدینوسیله از زحمات سرکارعالی که تمام تلاش و کوشش خود را در حوزه "مدیریت خطر حوادث و پدافند غیر عامل" در راستای پیشبرد اهداف عالیه نظام سلامت مبذول نموده اید تشکر و قدردانی بعمل می آید، امید است در پناه ایزد منان همواره سلامت، موفق و مؤید باشید.

دکتر سعید ناطقی
جانشین رئیس دانشگاه در پدافند غیر عامل