• تاریخ انتشار : 1400/09/24 - 11:55

تقدیر از برگزیدگان پژوهشی دانشکده پرستاری مامایی در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش

از برگزیدگان پژوهشی دانشکده پرستاری و مامایی در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش که سه شنبه ۲۳ آذرماه ۱۴۰۰ در سالن شورای یک دانشکده دانشکده برگزار شد، تقدیر بعمل آمد .

گالری عکس 1
گالری عکس 2
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش که با حضور دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکترعلیرضا نیکبخت نصرآبادی رئیس دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر یزدی زاده مدیر امور پژوهشی دانشگاه، دکتر مهرناز گرانمایه معاون پژوهشی، دکتر آرزو راستی سرپرست مرکز پژوهش های علمی دانشجویی و جمعی از اساتید و دانشجویان دانشکده برگزار شد و از برگزیدگان پژوهشی دانشکده پرستاری و مامایی تقدیر بعمل آمد.
• گروه برتر پژوهشی:
گروه آموزشی پرستاری مراقبت های ویژه و مدیریت، دکتر الهام نواب دانشیار و مدیر گروه
• مقاله برتر در زمینه کووید 19 در طی یک سال اخیر :
دکتر زهرا بهبودی مقدم، استاد گروه مامایی و سلامت باروری
مریم ویژه، دانشجوی دکترای سلامت باروری
• محصول پژوهشی برتر :
دکتر فاطمه بهرام نژاد، استادیارگروه آموزشی پرستاری مراقبت های ویژه و مدیریت
• وبیناریست برتر :
دکتر مریم نکولعل تک، استادیار گروه مامایی و سلامت باروری

دانشجویان برگزیده مرکز پژوهش های علمی دانشجویی :
الف: عوامل اجرایی
۱. رضا حیدری سورشجانی: پژوهشگر برگزیده ی دانشکده در مقطع کارشناسی ارشد، دبیر اجرایی سابق مرکز رشد دانشکده
۲. علیرضا سلمانی: پژوهشگر برگزیده ی دانشکده در مقطع کارشناسی ارشد، دبیر کمیته ی دانشجویی ثبت اختراع دانشگاه علوم پزشکی تهران
3.  سحر محسنی: پژوهشگر برگزیده ی دانشکده در مقطع کارشناسی،  ارائه دهنده ی برتر پروپوزال دیپلم پژوهشی دانشکده، دانشجوی برگزیده مرکز رشد، دبیر مرکز علمی پژوهش های دانشجویی

ب: دانشجویان برگزیده پژوهشی
1. امیرحسین سقایی
2. الهه زبردست
3. حامد دشتی

ج: فعال ترین دانشجویان مرکز رشد
1. سمیرا رومینا
2. الهام حیدری شهابی
3. علی متشرع زاده
4. رضا ایمانی
5. فاطمه حسین زاده

در این مراسم دکتر مریم نکولعل تک مسئول پویش های نوآورانه ی علمی و اجتماعی دانشکده پرستاری و مامایی، بیاناتی کوتاه را ایراد کرد که به شرح زیر است:

نه سکوت است برازنده نه چون سایه شدن                            اصل این است به تحقیق قلم بگذاری
هفته پژوهش را تبریک عرض می کنم، از انتخابم به عنوان وبیناریست برتر صمیمانه سپاسگزارم. عبارت وبیناریست برایم بسیار جالب و متناسب بود!
با آمدن کرونا سمینارها جای خودشان را به وبینارها دادند و جامعه علمی بسی سخاوتمندانه تر از قبل معلومات خود را در اختیار عموم قرار داد. با افزایش ناگهانی تعداد وبینارهای دانشکده پرستاری و مامایی لازم بود نظمی در برگزاری ایجاد شود همچنین برای هر وبینار گواهی حضور صادر شود و پوسترها و گواهی ها یکسان سازی و برند سازی سازی شوند. ما سعی کردیم برنامعه ریزی تبلیغ، نظرسنجی، ارزشیابی، گزارش نویسی، صدور و ارسال گواهی  وبینارها را ساماندهی کنیم. مخاطبین وبینارهای ما از سراسرایران بودند و از اینکه می توانستند از علم و تحقیق اساتید برتر دانشگاه مادر، در پایتخت بهره مند شوند بسیار خرسند بودند وتقاضای تداوم وبینارها دراینده را دارند.
اگر امروز من در این جایگاه برای تقدیر حضور دارم مدیون همکاران بسیار خوبی است که داشته ام. بنابراین سپاسگزاری می کنم از:

ریاست محترم دانشکده و معاونین آموزشی و پژوهشی که با همراهی و همفکری ایشان دریافت لینک و مراحل مجوز صدور گواهی های آنلاین تسهیل شد.
خانم دکتر آسیه درویش که پلتفرم های مربوط به وبینارهای دانشکده را در همان ابتدای کرونا احیا و فعال کردند.
خانم دکتر آرزو راستی که ساماندهی و برنامه ریزی اولیه وبینارها را انجام دادند و من راه ایشان را ادامه دادم.
خانم مهندس هاله ادب که در انبوه درخواست لینک برای کلاسها توانستند برای وبینارها هم لیبنکهای ویژه ای دریافت کنند. خانم مهری شمسی که در سخت ترین شرایط به کمک من آمدند و تبلیغ و صدور گواهی و گزارش نویسی ها را با کمک سرعت و دقت ایشان ساماندهی کردیم.
آقای دکتر متولیان و آقای سعیدی و مجموعه تریت اپ.
آقای مصطفی انصاری بابت ساماندهی، تبلیغ و ساخت لینکها ی نظرسنجی وبینارهای پرستاری
 خانم ساره روزبهانی بابت ساماندهی تبلیغ و ساخت لینکها ی نظرسنجی وبینارها و ژورنال کلابهای مامایی
خانم یزدانی بابت شماره گذاری و ثبت سریع گواهی تمام وبینارها در دبیرخانه
معاونت محترم فرهنگی سابق آقای دکتر برکتی و همچنین سرکار خانم هنگامه میر نسب بابت اخذ امتیاز فرهنگی برای برخی وبینارهای خاص
همکاران عزیزم دکتر راضیه معصومی، دکتر شیرین شهبازی  ودکتر مژگان هاشم زاده که با همراهی و نوآوری ایشان وبینارهای سریالی یکشنبه های اخلاقی، یکشنبه های تربیتی، یکشنبه های مدیریتی و کارگاه 4000 نفری مشاوره شیر دهی را را راه اندازی کردیم.
مدیر گروه محترم مامایی و سلامت باروری دکتر سیده طاهره میرمولایی که رهنمودهای ایشان همواره همراهم بود.
از تمام مدیر گروه ها آقای دکتربگجانی، خانم دکترپاشایی پور، خانم دکترنواب، خانم دکترغیاثوندیان، و خانم دکتر نظری که نتایج نظرسنجی و نیازسنجی ها را در انتخاب عناوین وبینارها در هر گروه به اطلاع اساتید می رساندند.
از تمام اساتید و دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی که با همت آنها حدود 200 وبینار برگزار کردیم و بیش از ۲۰ هزار گواهی صادر نمودیم.
دکتر مریم نکولعل تک

• گروه خبری : معاونت پژوهشی