• تاریخ انتشار : 1401/04/04 - 22:42

برگزاری کارگاه کمک های اولیه ویژه دانشجویان دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

مرکز مهارت های بالینی دانشکده پرستاری و مامایی کارگاه کمک های اولیه ویژه دانشجویان دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران را پنج شنبه 2 تیرماه 1401 برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، به درخواست مرکز پژوهش های علمی دانشکده دندانپزشکی و مرکز رشد استعداد های درخشان دانشگاه علوم پزشکی تهران مبنی بر ضرورت یادگیری مهارت های کمک های اولیه در دانشجویان دندانپزشکی کارگاه کمک های اولیه، ویژه این دانشجویان در مرکز مهارت های بالینی دانشکده برگزار شد.

مباحث آموزشی در کارگاه فوق، توسط دکتر زهرا روددهقان، دانشیار گروه پرستاری داخلی جراحی و دکترمحبوبه شالی، استادیار گروه پرستاری مراقبت ویژه و مدیریت پرستاری ارائه شد. در این کارگاه پس از تمرین پروسیجرهای آموزش دیده، جهت ایجاد فرصت یادگیری بیشتر مفاهیم آموزش داده، دانشجویان شرکت کننده به همراه مدرسین کارگاه، بازدیدی از بخش مراقبت ویژه اورژانس مجتمع بیمارستانی امام خمینی داشتند.

• گروه خبری : پرستاری داخلی جراحی و علوم پایه ,پرستاری مراقبت های ویژه