• تاریخ انتشار : 1400/11/25 - 09:00

برگزاری سلسله جلسات حلقه های کتابخوانی

اولین جلسه از سلسله جلسات حلقه های کتابخوانی، دوشنبه ۲۵ بهمن ماه ۱۴۰۰ در کتابخانه دانشکده برگزار شد.

گالری تصاویر
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی اولین جلسه حلقه های کتابخوانی با حضور دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی رئیس دانشکده، دکتر محبوبه محمدی دکترای ادبیات فارسی وجمعی از کارکنان دانشکده برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی رئیس دانشکده بر ترویج فرهنگ کتابخوانی تاکید کرد و گفت: تداوم این جلسات می‌تواند در ارتقای سطح اطلاعات و دانش و پررنگ شدن فرهنگ کتاب و کتابخوانی تاثیرگزار باشد و همچنین می تواند جز تاریخچه ی فرهنگی ارزشمند دانشکده برای نسل های بعد محسوب شود.
وی افزود: با یک برنامه‌ریزی و بستر سازی مناسب می توان محتوای این سلسله جلسات را در دسترس عموم قرار داد و در فضای مجازی نیز منتشر کرد.
در این جلسه دکتر محمدی تاریخچه ای از نظامی را بیان کرد و به شرح وقایع کتاب خسرو و شیرین پرداخت.

• گروه خبری : کتابخانه