• تاریخ انتشار : 1399/08/26 - 12:39

برگزاری جلسه مجازی بین دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه نیزوا

جلسه مجازی روز یکشنبه 25 آبان 99 بین مسئولان دانشکده‌های داروسازی و پرستاری مامائی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده پرستاری دانشگاه نیزوا از کشور عمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده داروسازی، در پی بازدید مسئولان دانشکده داروسازی از دانشگاه نیزوا در آذر 1397 و انعقاد قرارداد همکاری (MoU) بین دو دانشگاه، جلسه مجازی یادشده با هماهنگی میز همکاری‌های عمان برگزار شد.
در این جلسه پس از خوشامدگویی روسای دانشکده‌های شرکت کننده، موارد همکاری بین دو دانشگاه به بحث گذاشته شد.
همکاری‌های آموزشی به خصوص در زمینه مشاوره و همکاری برای برگزاری دوره‌های مشترک کارشناسی ارشد در رشته‌های داروسازی و پرستاری، همکاری برای برقراری مرکز رشد دارویی در دانشگاه نیزوا، برگزاری کارگاه‌ها و وبینارهای آموزشی با همکاری دانشکده‌ها، بررسی امکان کارورزی‌های بالینی و صنعتی برای دانشجویان عمانی وتبادل استاد و دانشجو بین دو دانشگاه از این موارد بود.

در پایان برای برنامه ریزی‌های جزئی تر برای هریک از رشته های داروسازی و پرستاری افرادی از هر دو دانشگاه انتخاب شدند تا به طور مستقیم به بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل مربوطه بپردازند.

• گروه خبری : معاونت بین الملل