• تاریخ انتشار : 1401/01/27 - 11:52

برگزاری اولین جلسه کمیته دانشجویی فعالیت های بین المللی دانشکده در سال 1401

اولین جلسه کمیته دانشجویی فعالیت های بین المللی دانشکده پرستاری و مامایی با حضور اعضای جدید کمیته چهارشنبه 24 فروردین 1401برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دلنشکده پرستاری و مامایی، اولین جلسه کمیته دانشجویی فعالیت های بین المللی دانشکده با حضور اعضای جدید کمیته چهارشنبه 24 فروردین 1401 برگزار شد.در ابتدای جلسه  دکترآرپی مانوکیان، معاون بین الملل دانشکده، پس از معرفی اعضا ضمن بیان اهداف و برنامه های این کمیته ، برهمکاری مشترک با تمامی گروه ها و مراکز دانشجویی دانشکده تاکید کرد.
در ادامه دکتر محبوبه شالی، مسئول هماهنگی امور اجرایی حوزه معاونت بین الملل دانشکده، به تشکیل گروه های دانشجویی متناسب با برنامه های کمیته اشاره کرد.
در پایان با رای اعضای کمیته، فائزه صمدی دانشجوی کارشناسی ارشد پرستاری داخلی جراحی به عنوان دبیر کمیته انتخاب شد.

• گروه خبری : معاونت بین الملل