• تاریخ انتشار : 1401/03/02 - 10:29

برگزاری اولین جلسه از سلسله جلسات حلقه کتابخوانی در سال ۱۴۰۱

اولین جلسه از سلسله جلسات حلقه ی کتابخوانی سال ۱۴۰۱ در بخش فرهنگی کتابخانه دانشکده ۲ خرداد ماه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، در ادامه سلسله جلسات حلقه کتابخوانی از سال پیش ، واحد کتابخانه دانشکده برای ترویج فرهنگ کتاب و عادت به مطالعه و یادگیری مداوم و ارتقای آگاهی عمومی، این جلسه را با موضوع فردوسی، شاهنامه و حماسه سرایی و با حضور جمعی از کارکنان دانشکده و دکتر محبوبه محمدی دوشنبه ۲ خرداد ماه ۱۴۰۱ در بخش فرهنگی کتابخانه برگزار کرد.
در این جلسه دکتر محبوبه محمدی دکترا ادبیات فارسی به شرح سیر تاریخی شاهنامه و زندگینامه فردوسی طوسی پرداخت و شاعر حماسه سرای ایرانی و سراینده شاهنامه با شهرت جهانی که بخش هویت فرهنگی ادبیات ایران را تشکیل می دهد را به عنوان سند افتخار ایران باستان بر شمرد.

• گروه خبری : کتابخانه