• تاریخ انتشار : 1401/09/16 - 13:50
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بحث و بررسی پیرامون آماده سازی زیر ساخت های IT دانشکده در جلسه هیئت رئیسه دانشکده پرستاری و مامایی

جلسه هیئت رئیسه دانشکده پرستاری و مامایی سه شنبه 15 آذر ماه 1401 در دفتر ریاست دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، دراین جلسه که سه شنبه 15آذر ماه 1401با حضور اعضا تشکیل شد، مباحث مربوط به برگزاری برنامه های هفته پژوهش مطرح و تصمیمات لازم در این خصوص اتخاذ گردید. موضوع آماده سازی زیر ساخت های IT دانشکده مطرح و مقررشد اقدامات لازم در خصوص ارتقا آنها صورت گیرد  و همچنین در تفاهم نامه سال 1402 نیز پیش بینی های لازم در این خصوص صورت گیرد.
در این جلسه موضوع کلینیک مجازی دکتر مایکو مطرح و مقرر شد نحوه اتصال کلینیک مجازی دانشکده به این درگاه بررسی و اقدام شود.
در ادامه تاکید شد که مسئولین دفاتر و منشی گروه ها جهت هماهنگی جلسات طبق مسیر اعلام شده از معاونت اداری مالی دانشکده به صورت اتوماسیونی، انجام شود.
درپایان جلسه معاونین درخواست ها و موارد مورد بحث مربوط به حوزه های خود را جهت تصمیم گیری مقتضی مطرح کردند.

• گروه خبری : حوزه ریاست