• تاریخ انتشار : 1399/09/10 - 12:28

انتصاب دکتر شهزاد پاشایی پور به مدیریت گروه آموزشی بهداشت جامعه و سالمندی و دکتر جمال الدین بگجانی به مدیریت گروه آموزشی پرستاری کودکان و مراقبت های ویژه نوزادان

دکتر کریمی، رئیس دانشگاه در احکامی جداگانه دکتر شهزاد پاشایی پور را به مدیریت گروه آموزشی بهداشت جامعه و سالمندی و دکتر جمال الدین بگجانی را به عنوان مدیریت گروه آموزشی پرستاری کودکان و مراقبت های ویژه نوزادان منصوب کرد.

دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه در احکامی جداگانه دکتر شهزاد پاشایی پور را به مدیریت گروه آموزشی بهداشت جامعه و سالمندی و دکتر جمال الدین بگجانی را به عنوان مدیریت گروه آموزشی پرستاری کودکان و مراقبت های ویژه نوزادان منصوب کرد. متن احکام به شرح زیر است:

دکتر شهزاد پاشایی پور
دانشیار محترم گروه آموزشی پرستاری بهداشت جامعه و سالمندی دانشکده پرستاری و مامایی

سلام علیکم

پیشرفت و ارتقاء جایگاه دانشگاه در عرصه آموزش، پژوهش و ارائه خدمت در گرو فعالیت هدفمند گروه‌های آموزشی است که با بهره‌مندی از اساتید مجرب و متعهد، خاستگاه پویایی و بالندگی علمی در دانشگاه هستند. در این راستا به استناد آئین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها ودستورالعمل"فرایند پیشنهاد مدیران گروه‌های آموزشی به رئیس دانشگاه" مصوب 1392/9/10 و اصلاحیه دستورالعمل مصوب 1396/11/29 شورای دانشگاه، با توجه به ارزیابی فعالیت های گروه در دوره گذشته و بنا به پیشنهاد رئیس محترم دانشکده پرستاری و مامایی، سرکار عالی را به سمت مدیر گروه آموزشی پرستاری بهداشت جامعه و سالمندی دانشکده پرستاری و مامایی منصوب می نمایم.
انتظار می‌رود در طول دوره مدیریت، با برنامه‌ریزی و استفاده بهینه از کلیه منابع و بهره‌مندی از توان اعضای هیات علمی محترم و دانشجویان عزیزآن گروه، علاوه بر وظایف مصرح در آئین‌نامه مدیریت دانشگاه‌ها، موارد ابلاغ قبلی را همچنان با جدیت پیگیری فرمائید.
ضروری است ضمن ارسال گزارش منظم یکساله به رئیس محترم دانشکده در مورد پیشرفت امور، زمینه ارائه بازخورد مناسب و کمک به ارتقاء گروه را فراهم آورید.
توفیق سرکار عالی و کلیه اعضای محترم هیات علمی و سایر همکاران گروه را از خداوند متعال خواستارم.

دکترعباسعلی کریمی
رئیس دانشگاه

جناب آقای دکتر جمال الدین بگجانی
استادیار محترم گروه آموزشی پرستاری مراقبت های ویژه نوزادان و NICU دانشکده پرستاری و مامایی

سلام علیکم

پیشرفت و ارتقاء جایگاه دانشگاه در عرصه آموزش، پژوهش و ارائه خدمت در گرو فعالیت هدفمند گروه‌های آموزشی است که با بهره‌مندی از اساتید مجرب و متعهد، خاستگاه پویایی و بالندگی علمی در دانشگاه هستند. در این راستا به استناد آئین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها ودستورالعمل"فرایند پیشنهاد مدیران گروه‌های آموزشی به رئیس دانشگاه" مصوب 1392/9/10 و اصلاحیه دستورالعمل مصوب 1396/11/29 شورای دانشگاه، با توجه به ارزیابی فعالیت های گروه در دوره گذشته و بنا به پیشنهاد رئیس محترم دانشکده پرستاری و مامایی، سرکار عالی را به سمت مدیر گروه آموزشی پرستاری مراقبت های ویژه نوزادان و NICU دانشکده پرستاری و مامایی منصوب می نمایم.

• گروه خبری : پرستاری سلامت جامعه و سالمندی,پرستاری کودکان و مراقبت های ویژه نوزادان