• تاریخ انتشار : 1400/12/05 - 08:52

قدردانی رئیس دانشکده از دکتر شکوه ورعی

انتصاب دکتر زهرا رودهقان به عنوان مسئول اموردانشجویان شاهد وایثارگر دانشکده پرستاری و مامایی

دکتر عبدالرحمن رستمیان طی ابلاغی دکتر زهرا روددهقان را به عنوان مسئول اموردانشجویان شاهد وایثارگر دانشکده پرستاری و مامایی منصوب کرد.

دکتر عبدالرحمن رستمیان دبیر ستاد دانشجویان شاهد و ایثارگر طی ابلاغی دکتر زهرا روددهقان را به عنوان مسئول اموردانشجویان شاهد وایثارگر دانشکده پرستاری و مامایی منصوب کرد.متن ابلاغ به شرح ذیل است:

سرکار خانم دکتر زهرا رود دهقان
عضو محترم هیئت علمی دانشکده پرستاری و مامایی

سلام علیکم
         احتراماً، با عنایت به تعهد، تجربه و توانمندی جنابعالی، به پیشنهاد رئیس محترم دانشکده پرستاری و مامائی و به موجب این ابلاغ به عنوان مسئول اموردانشجویان شاهدوایثارگر دانشکده پرستاری و مامایی، به مدت یک سال تحصیلی منصوب می شوید. امید است با هماهنگی حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی و دانشجویی در ارتقای تحصیلی و فرهنگی یادگاران دوران حماسه و ایثار  موفق و مؤید باشید.
دکتر عبدالرحمن رستمیان
دبیر ستاد دانشجویان شاهد و ایثارگر

متن نامه قدردانی به شرح ذیل است:

استاد گرامی سرکار خانم دکترشکوه ورعی
دانشیار محترم گروه داخلی ـ جراحی

سلام علیکم
       احتراما" بدینوسیله از زحمات و مساعی ارزشمند سرکار عالی در طول تصدی مسئولیت امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده پرستاری و مامایی که نتایج ارزشمندی نیز به همراه داشته است؛ تقدیر و تشکر بعمل می آید. از درگاه  ایزدمنان سلامتی و موفقیت شما را در تمامی مراحل زندگی مسئلت دارم.
دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی

• گروه خبری : پرستاری داخلی جراحی و علوم پایه