• تاریخ انتشار : 1402/04/14 - 09:47

برگزاری چهارمین جلسه شورای پژوهشی دانشکده

چهارمین جلسه شورای پژوهشی دانشکده سه شنبه 13 تیر ماه 1402برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی، در ابتدای جلسه دکتر مهرناز گرانمایه معاون پژوهشی دانشکده، ضمن تبریک ولادت امام هادی (ع) ، در خصوص سیاست های دانشگاه بابت تخصیص بودجه پژوهشی به گرنت های اعلام شده از سوی معاونت پژوهشی دانشگاه و موضوع گرنت کووید 19، مواردی را مطرح و ضمن درخواست از اعضای شورا برای اطلاع رسانی موضوع در شوراهای پژوهشی گروه ها، آمادگی معاونت پژوهشی دانشکده برای همکاری و کمک در جهت استفاده اعضا هیئت علمی دانشکده از گرنت های  موجود را اعلام کرد.

همچنین موضوع مشابهت یابی عناوین و پروپوزال ها مطرح و مقرر شد  طی مکاتبه ای با مدیریت امور پژوهش دانشگاه، برای استفاده از امکانات  مشابهت یابی در سامانه نوپا تسهیلات مناسب فراهم شود.
در این جلسه 2 طرح پایان نامه ای بررسی و هزینه های درخواستی مورد تصویب قرار گرفت.

• گروه خبری : معاونت پژوهشی