متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1400/07/26 - 13:16
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 36
  • زمان مطالعه : 13 دقیقه

دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی: جهت گیری دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی باید به سمت فراگیری علم نافع باشد

مراسم معارفه و خوشامدگویی دانشجویان کارشناسی ارشد دانشکده پرستاری و مامایی ، دوشنبه ۲۶ مهرماه ۱۴۰۰ به صورت مجازی در محیط اسکای روم برگزار شد.

گالری تصاویر
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی رئیس دانشکده پرستاری و مامایی، ضمن تبریک میلاد نبی اکرم(ص) و حضرت امام صادق(ع)، ورود دانشجویان را به دانشگاه علوم پزشکی تهران برترین دانشگاه در وزارت بهداشت و معتبرترین دانشکده از بین ۲۰۰ دانشکده پرستاری مامایی کشور تبریک گفت.
رئیس دانشکده خطاب به دانشجویان نو ورود کارشناسی ارشد پرستاری و مامایی گفت: شما باید به این موفقیت و موقعیت خود افتخار کنید و شاکر خدا باشید و از اینکه در دانشگاه علوم‌پزشکی تهران تحصیل می کنید همیشه تعصب و تعلق خاطر داشته باشید و همچنین باید مدافع جایگاه دانشگاه و اعتلای کشور خود نیز باشید.
وی افزود : مایل بودیم که مراسم معارفه و خوشامدگویی دانشجویان به صورت حضوری برگزار گردد اما شرایط پاندمی کرونا مانع شد. وی ابراز امیدواری کرد که با پایان یافتن پاندمی کووید ۱۹ دانشکده شاهد حضور شما دانشجویان خواهیم بود.
دکتر نیکبخت نصرآبادی تاکید کرد: شما دانشجویان همچنین باید در جهت پیشبرد وضعیت واکسیناسیون  کشور کوشا  باشید و برای اطرافیان، مراجعین، بیماران و جامعه بیشتر روشنگری کنید که به سرعت واکسینه شوند، کم اهمیت نشان دادن این فرآیند، آسیب و ضرر جبران ناپذیری را برای کل جامعه، مدافعان سلامت و خود افراد بهمراه خواهد داشت، لذا از تمام ظرفیت خود برای کمک به رونق این امر و اشتیاق بیشتر مردم به واکسیناسیون استفاده نمایید.
رییس دانشکده تصریح کرد: انتظار می‌رود با حضور موثر در مسیر تعالی و پیشرفت قدم بردارید و این تغییر مقطع دانشی، با ارتقای رفتار و منش شما توام گردد و اطرافیان و جامعه نیز بخوبی این تفاوت را حس کنند. قدر لحظات را بدانید و از این موهبت استفاده کنید و این هنر شماست که چگونه از این لحظات در جهت پیشرفت و پیشبرد اهداف خود بهره گیرید.
رئیس دانشکده با اشاره به اینکه تعلق خاطر و تعصب حرفه ا ی داشتن به دانشگاه و دانشکده یکی از انتظارات حرفه ای ما است، افزود: سعی کنید به سمت حل مسئله و به سمت فراگیری علم نافع باشید، با علم نافع است که  می توانید در تحصیل و بعد بعد از فارغ التحصیلی  با تحقیق یک مشکل را از جامعه و نظام مراقبت کم کنید و با حضور خود اتفاق خوبی را برای نظام سلامت رقم بزنید.
وی در پایان به مسئله فرزندآوری اشاره کرد و آن را یک مسئله مهم در کشور برشمرد و تصریح کرد دانشجویان ارشد مامایی و بهداشت باروری می‌توانند به نوبه خود در بهبودی این روند سهیم باشند و با شناسایی گپ های موجود در رفع آن تلاش کنند.

دکترسریه پورتقی مدیر تحصیلالت تکمیلی و سرپرست امور آموزشی دانشکده، ضمن تبریک به دانشجویان نو ورود به برترین دانشکده پرستاری مامایی کشور ، این موفقیت را نتیجه تلاش و پشتکار آنان برشمرد و گفت : فرصتی فراهم شده است که از اساتید مجرب دانشکده نهایت استفاده را ببرید و مهارت ها را در حوزه تخصصی خود ارتقا دهید
دکتر پورتقی در ادامه به معرفی وبسایت دانشکده، گروه های آموزشی و ساختار اصلی واحدهای مختلف معاونت آموزشی و اداره تحصیلات تکمیلی پرداخت و  با اشتراک گذاری صفحه وب سایت دانشکده ، در باره میز خدمت سامانه نوید دستورالعمل های تحصیلات تکمیلی دفتر منتورینگ دفتر توسعه آموزش مشخصات کلی و سرفصل دروس و دفتر مشاوره تحصیلی توضیحاتی را ارائه داد.
وی تاکید کرد: رویدادها و اطلاعات ها از طریق وب سایت دانشکده اطلاع رسانی می شود و مرتبا باید وب سایت دانشکده چک شود  و هم چنین باید در کانال تلگرامی دانشجویان تحصیلات تکمیلی عضو شوید.

دانش خود را در مسیر اجرا و عمل به کار ببرید.
حجت الاسلام و المسلمین شیرعلی پور رابط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه در دانشکده،  ضمن تبریک ایام ماه ربیع الاول و ولادت حضرت رسول اکرم صلی الله  شروع سال تحصیلی دانشجویان  نوورود را که مزین به نام رسول الله و مقارن با هفته وحدت است را پربرکت دانست و گفت شما به عنوان دانشجویان ارشد وارد مسیر جدیدی شده اید که پایه و اساس آن پژوهش است .
وی به روایتی از پیامبر اکرم (ص) با موضوع  عمل به علم  اشاره کرد که هر علمی در روز قیامت برای انسان سختی و مشکل ایجاد می کند و انسان بازخواست می شود مگر آن علمی که به آن عمل شده باشد. و در ادامه روایتی دیگر از نبی اکرم (ص) بیان کرد:  کسی که کسب علم کند گنجی را به دست می‌آورد که به دست آوردن این گنج،  صدقه دادن و انفاق آن می باشد اگر کسی آن گنج را به دست بیاورد و آن را اشاعه ندهد مانند کسی است که گنجی را به دست آورده و آن را پنهان نموده و از آن بهره ای نبرده است.
رابط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ، عرصه تحصیلات تکمیلی  را عرصه پژوهش دانست  و این مسیر جدید را پژوهش محور خواند و تاکید کرد باید دانش خود را در مسیر اجرا و عمل به کار ببرید تا هم از علم و هم از برکات علم بهره مند شوید.

تحصیل فقط دانش محض نیست و باید با تعهد حرفه‌ای و اخلاقیات همراه باشد
دکتر هومن شهسواری معاون آموزشی دانشکده،  ضمن خیر مقدم و تبریک به دانشجویان نورود به جمع خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران و معتبرترین و پر افتخار ترین دانشکده پرستاری مامایی کشور، آنان را نخبگان مملکت خطاب کرد و گفت: امیدوارم فقط تاکید بر کمیت گرایی نباشد و در حوزه کیفیت هم بتوانیم بستری را فراهم کنیم که بدون دغدغه در مسیر ترقی و پیشرفت حرکت کنید.
معاون آموزشی دانشکده بیان کرد:  شما تا دوره کارشناسی دانشجوی عمومی بودید و به گروه خاصی تعلق نداشتید و چندین گروه آموزشی شما را پشتیبانی می‌کرد  اما در مقطع ارشد متعلق به یک گروه آموزشی هستید و تمام فرآیند آموزشی شما در آن گروه صورت می گیرد و لازم است که با گروه آموزشی خود هماهنگی لازم را داشته باشید تا بتوانید دوران تحصیل خود را با موفقیت سپری کنید.
وی با اشار ه به اینکه در حال حاضر ۷۸ عضو هیئت علمی 7 نفر استاد تمام ۲۱ دانشیار و ۲۷ استادیار در دانشکده فعالیت دارند  گفت :  دانشکده از نظر وضعیت هرم هیئت علمی وضعیت بسیار خوب و مطلوبی دارد  و از نظر رنک علمی دربالاترین سطح کشور هستند. دانشکده پرستاری و مامایی یکی از شناخته شده ترین دانشکده ها در سطح کشور می باشد و شما می توانید از این ظرفیت به نحوه احسنت استفاده کنید. 
وی افزود : تجربه چندین ساله ما نشان می دهد  بار مسئولیت زندگی و مشغله های آن باعث شده است که روز به روز دانشجویان تحصیلات تکمیلی از فضای آموزشی دور شوند و  دانشجویان نسبت به مسئله آموزش خود کوتاهی ‌کنند که این مسئله قابل قبول نیست . حتی برخی ازآنان نتوانستند در زمان مقرر و قانونی خود فارغ التحصیل شوند که این مسئله هم برای دانشکده و هم برای دانشجو رضایت بخش نیست. 
دکتر شهسواری اظهار کرد: در وضعیت آموزش پیشرو،  فرایند آموزشی رصد می شود و پایش لازم از وضعیت آموزشی دانشجویان انجام خواهد گرفت شما مسئولیت دانشجو بودن را پذیرفته اید و باید تلاش کنید که بتوانید نقش دانشجویی خود را به خوبی ایفا کنید و باید از همین ابتدا به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنید که فرآیند آموزشی خود را در زمان خود و با موفقیت به اتمام برسانید .
معاون آموزشی با اشاره به اینکه  شما دانشجویان تمام وقت جغرافیایی دانشکده هستید بیان کرد:  انتظار می رود که مانند اساتید و کارمندان حضور مستمر در دانشکده داشته باشید اما سخت گیری راجع به این مسئله نخواهیم داشت اما شما نیز باید وظایف آموزشی خود را نیز به موقع انجام دهید تا مشکلاتی در فرایند آموزشی ایجاد نشود. 
دکتر شهسواری تاکید کرد: به عنوان معاون آموزشی از شما خواستارم که با خوب درس خواندن باعث افتخار خود و دانشکده باشید ، تحصیل فقط دانش محض نیست بلکه تعهد حرفه‌ای و اخلاقیات نیز از شما انتظار داریم که الگوی دانشجویان کارشناسی نیز شما دانشجویان تحصیلات تکمیلی می باشید.

مشارکت در حوزه اجتماعی یک وظیفه است
دکترحسن برکتی معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده ،  ضمن تبریک موفقیت دانشجویان در قبولی دانشگاه علوم پزشکی تهران که سمبل و نماد علمی کشور است از خانواده دانشجویان نیز که بستر لازم را برای این موفقیت فراهم کرده اند تشکر و قدردانی کرد.
دکتر برکتی به دانشجویان تاکید کرد در انجمن ها، کانون ها، تشکل ها و سایر مشارکت های دانشجویی فعالیت داشته باشند. آموزش و پژوهش دو مقوله جدا ناپذیر است اما حوزه اجتماعی یک وظیفه عمده ماست  و باید سلامت مردم را ارتقا دهیم تا بتوانیم کاهش آسیب ها را در جامعه داشته باشیم . دوران پاندمی کرونا دانشجویان ارشد و دکترا، جهت کاهش آسیب های اجتماعی با کودکان کار و سندرم داون مشارکت داشتند که معاونت دانشجویی از حضور و مشارکت شما در این تشکل ها استقبال خواهد کرد.

دکتر مهرنازگرانمایه معاون پژوهشی دانشکده، ضمن آرزوی سلامتی و موفقیت برای دانشجویان نورود حضور آنان را در بهترین دانشکده پرستاری مامایی کشور تبریک گفت و یکی از مهمترین وجه تمایز دوره تحصیلات تکمیلی با دوران کارشناسی را در توانمندسازی دانشجویان در امر پژوهش برشمرد .
معاون پژوهشی با اشاره به شرایط پاندمی کووید ۱۹ از عضویت مجازی در کتابخانه و وجود کتاب های الکترونیکی و دسترسی به فایل تمام متن پایان نامه ها در کتابخانه خبر داد و افزود : با حضوری شدن دانشگاه ها، دانشجویان در دانشکده می‌توانند از خدمات مرکز آی تی دانشکده در امر پژوهش نیز به نحو احسنت استفاده کنند.
دکتر گرانمایه از مرکز پژوهش های علمی دانشجویی به عنوان یکی از فرصت های پژوهشی برای دانشجویان نام برد و گفت : دانشجویان ارشد می توانند به طور مستقل کار تحقیقاتی انجام دهند و در برگزاری کارگاه ها همکاری و مشارکت داشته باشند و همچنین با همراهی اساتید دانشکده  می توانند پژوهش‌هایی به صورت مشترک انجام دهند. 
وی درباره دوره دیپلم پژوهشی در دانشکده گفت : مرکز پژوهش های دانشجویی از سال ۹۹ دیپلم پژوهشی را راه اندازی کرده و دانشجویان با گذراندن این دوره موفق به اخذ دیپلم پژوهش خواهند شد و دانشجویان کارشناسی ارشد می‌توانند علاوه بر شرکت در این دوره ها به صورت مدرس یا منتور نیز در مرکز پژوهشی دانشجویی فعالیت داشته باشند.
معاون پژوهشی در ادامه به تسهیلات مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده اشاره کرد که دانشجویان ارشد با همراهی اساتید خود می توانند در 3 شرکت دانش بنیان که در این مرکز مستقر است مشارکت داشته که از این طریق ارتباط با صنعت نیز شکل می‌گیرد و این یکی از ویژگی های دانشگاه های نسل سوم و چهارم می باشد.
وی به کمیته ثبت اختراع بعنوان فرصت دیگر در حوزه پژوهش اشاره کرد که دانشجویان می توانند از کمیته ثبت اختراع دانشکده جهت ثبت اختراع خود در سطح کشوری و بین‌المللی اقدام کنند.

دکتر خاطره سیلانی معاون بین الملل دانشکده، ضمن تبریک به دانشجویان نو ورود در آزمون کارشناسی ارشد گفت:  قطعاً شما دانشجویان متفاوت و توانمند بودید که توانستید با تلاش و پشتکار خود در برترین دانشکده و رنک اول دانشکده های پرستاری مامایی کشور پذیرفته شوید و با استفاده از پتانسیل هایی که در دانشکده است می توانید در راه رشد و ترقی گام بردارید و دوران تحصیل متفاوت و دستاوردهای چشمگیرتری داشته باشید.
معاون بین الملل دانشکده تصریح کرد:  با توجه به پاندمی کرونا، برنامه های تبادل دانشجو با کشورهای ایتالیا، اسپانیا، پرتغال و استرالیا تحت تاثیر قرار گرفته و با روند کندی انجام می گیرد  که امیدواریم  با کنترل و غلبه بر این شرایط پاندمی بتوانیم تبادل دانشجو را مجدداً سرعت ببخشیم.
وی کارنامه آموزش درخشان دانشجو و تسلط به زبان انگلیسی را از اولویت های اصلی حضور دانشجویان در این برنامه های بین المللی  دانست و تاکید کرد تا دانشجویان در کلاس های زبان انگلیسی کالج بین الملل دانشکده شرکت کنند.
دکتر سیلانی تصریح کرد از همان ابتدا که به دنبال موضوع پایان نامه می باشید این امکان برای شما وجود دارد استاد راهنمای دوم و استاد مشاور خود را  از یک کشور دیگرانتخاب کنید  و در صورتی که شما در تیم تحقیق خود استاد خارجی داشته باشید برای این کار تحقیقی امتیازات ویژه با ضریب 5/1 در نظر گرفته خواهد شد . در هنگام جستجو برای موضوع تحقیق،  اساتید مطرح خارجی را نیز شناسایی کنید .
وی اظهار کرد: در کمیته فعالیت های بین المللی دانشجویی مشارکت داشته باشید ، دانشجویان ارشد باید نیروی محرکه این کمیته و فعالیت‌های آن باشند. 
دکتر سیلانی در ادامه مدارس زمستانی بین المللی را  یکی دیگر از فرصت های بین المللی برشمرد و گفت:  مدرسه زمستانی سوئیس که هر ساله دانشکده به آن برنامه دعوت می‌شود ، یک گردهمایی بین المللی به مدت ۳ هفته با دانشجویان سراسر دنیا به صورت بین حرفه ای و بین رشته‌ای تعامل برقرار می کند و دانشجویان یک دوره های کوتاه مدت را می گذرانند و با سیستم آموزش و کار آشنا می شوند که نیازمند آن است دانشجویان توانمند، به زبان انگلیسی مسلط باشند.

دکتر ایمانی پورمدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده،  ورود دانشجویان نو ورود را به دانشکده پرستاری و مامایی تهران که برترین دانشکده کشوری است را تبریک گفت و بیان کرد : دفتر توسعه آموزش از یک سو زیر مجموعه معاونت آموزشی دانشکده و از سوی دیگر همکاری برون سازمانی با معاونت آموزشی و توسعه آموزش دانشگاه و  مرکز مطالعات آموزش پزشکی وزارتخانه دارد و واحدی است که مسئولیت و همکاری درون سازمانی و برون سازی دارد و این دفتر به مسائل آموزشی، فرایند اموزشی، طراحی و نوآوری جدید، خلاقیت های دانشجویان و اساتید می پردازد که توسط این دفتر ارتقا و توسعه می یابند.
وی به کمیته توسعه آموزشی اشاره کرد و گفت: فعال ترین کمیته دانشجویی در سطح دانشگاه  کمیته توسعه آموزشی می باشد که در این مدت موفقیت‌های زیادی در این کمیته حاصل گردیده که هم برای سوابق فردی و هم دانشکده و هم بهبود فرآیند آموزشی افتخار آفرین است.
وی به کانال تلگرامی و پیج اینستاگرامی کمیته توسعه اشاره کرد که فعالیت ها ، جشنواره ها و کارگاه ها توسط این کانال اطلاع رسانی می شود.
مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده با اشاره به نشریه دانشجویی رایا که در کمیته دانشجویی دفتر توسعه فعالیت دارد گفت : این نشریه  با شعار "دانشجو به توان علم و اخلاق" فعالیت می کند که دانشجویان می توانند به این نشریه بپیوندند و مطالب آموزشی و و علمی را طی فرآیندی در این نشریه منتشر نمایند.
و در پایان معاونین دانشکده به سوالات دانشجویان در زمینه های آموزشی، دانشجویی و فرهنگی پاسخ دادند.

 
  • گروه خبری : معاونت آموزشی
  • کد خبر : 253880
کلمات کلیدی
سمیه عطایی
تهیه کننده:

سمیه عطایی

تنظیمات پس زمینه