متن مورد نظر خود را جستجو کنید

اعضاء هیات رییسه دانشکده پرستاری و مامایی

رییس دانشکده 
دکتر هومن شهسواری

 

معاون دانشجویی و فرهنگی
دکتر فاطمه خوشنوای فومنی
معاون آموزشی
دکتر سریه پورتقی
معاون پژوهشی
دکتر راضیه معصومی
 
معاون بین الملل
دکتر آرپی مانوکیان

 

معاون اداری و مالی
آقای علی هشیار


  • تاریخ انتشار : 1398/11/13 - 10:19
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 98
  • زمان مطالعه : 8 دقیقه

تاکید معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه بر توجه ویژه به رشد جنبه های فرهنگی و اجتماعی دانشجویان

مراسم معارفه دانشجویان کارشناسی پرستاری ورودی بهمن ماه 98 روز شنبه دوازدهم بهمن ماه و در آغازین روز از ایام الله دهه مبارک فجر با حضور دکتر محمد حسین پورغریب، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی، رئیس دانشکده پرستاری و مامایی در مراسم معارفه دانشجویان ورودی بهمن ماه 1398 ضمن گرامیداشت آغاز دهه مبارک فجر، تقارن زمانی ورود دانشجویان به دانشکده پرستاری و مامایی تهران و ایام دهه فجر را تبریک گفت: شما موفق شده اید تا در دانشکده پرستاری و مامایی تهران که به لحاظ شاخص های علم سنجی در رتبه اول دانشکده های پرستاری کشور قرار دارد؛ وارد شوید. این فرصت، فرصت بی نظیری است؛ باید قدر خودتان و حضورتان در دانشگاه علوم پزشکی تهران را بدانید.
رئیس دانشکده پرستاری و مامایی سابقه آکادمیک پرستاری در ایران را صد سال دانست و در گزارشی کوتاه از وضعیت آموزش پرستاری در کشور؛ تعداد دانشجویان پرستاری شاغل به تحصیل در رشته پرستاری در سطح کشور را حدود 50 هزار نفر، تعداد دانشکده های پرستاری را 196 دانشکده اعم از دولتی و آزاد، تعداد اعضای هیات علمی پرستاری را بالغ بر دو هزار نفر و ورودی های هر سال را 11 هزار نفر عنوان کرد.
وی در ادامه تعداد دانشجویان مشغول به تحصیل در دانشکده پرستاری و مامایی تهران را 1326 دانشجو عنوان کرد و از اشتغال به تحصیل 52 دانشجوی بین الملل از 12 کشور جهان سخن گفت.
وی خطاب به دانشجویان خواستار تعامل خوب و موثر آنها با دانشجویان بین الملل شد: و باید با آنها تعامل خوبی برقرار کنید. دانشجویان بین الملل هم دوره ای های شما هستند، با آنها رفاقت کنید تا بتوانید فرهنگ غنی اسلامی و ایرانی را به آنها انتقال دهید. اینها سفرای دانشکده و کشور ما در سایر کشورها خواهند بود.
وی دوره کارشناسی را مهم ترین دوره تحصیلی دانست و گفت: دوره کارشناسی دوره بسیار مهمی است؛ و تمامی داشته های شما از این دوران خواهد بود؛ باید خیلی خوب برنامه ریزی کنید و بتوانید از این فرصت نهایت استفاده را ببرید.  
وی تصریح کرد: دانشکده، دانشکده ایستایی نیست و نیاز به تحرک و پویایی دارد. وظیفه شما در اولویت اول درس خواندن و در گام بعدی مشارکت در فعالیت های جانبی، فرهنگی و اجتماعی است.
دکتر نیکبخت با تاکید بر امکان ادامه تحصیل در رشته پرستاری تا مقطع دکتری گفت: دانشکده پرستاری و مامایی تهران حدود نیم قرن است که در مقطع کارشناسی ارشد پذیرش دانشجو دارد و شما می توانید برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در 11 گرایش برنامه ریزی کنید.
وی همچنین تعداد دانشجویان دکتری شاغل به تحصیل در دوره دکتری پرستاری را 52 نفر و مجموع دانشجویان دکتری پرستاری و بهداشت باروری را حدود 100 نفر اعلام کرد. 
وی در ادامه از کمبود نیروی پرستار در جهان سخن گفت: پرستاری شغلی است که جامعه به شدت به آن نیاز دارد؛ نه تنها ایران که دنیا دچار کمبود نیروی پرستاری است و دنیا تا سال 2030 به حدود 9 میلیون پرستار نیاز دارد.
رئیس دانشکده پرستاری و مامایی تهران در جمع بندی صحبت هایش بر رعایت آئین نامه پوشش حرفه ای و رعایت شئونات دانشگاهی تاکید کرد و همچنین خواستار ارتباط تعاملی دانشجویان با هیات رئیسه دانشکده شد.

تاکید دکتر پورغریب بر توجه ویژه به رشد جنبه های فرهنگی و اجتماعی دانشجویان
دکتر محمد حسین پورغریب، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نیز تقارن ایام مبارک دهه فجر با حضور دانشجویان در دانشگاه را تبریک گفت: این انقلاب در سال 57 آغاز شده و ادامه آن به دست ماست؛ ما باید با تلاش، فکر و علم خودمان آن را ادامه دهیم.
وی افزود: حضور پررنگ همه افراد است که این مسیر را پررنگ می کند. اگر ما نقش خودمان را در جامعه با هر سلیقه و فکری که داریم پررنگ پیاده کنیم جامعه هم همان رنگ و بو را خواهد گرفت.
وی در ادامه انتخاب دانشگاه علوم پزشکی تهران را به دانشجویان تبریک گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران از نظر آموزشی و پژوهشی در ایران هیچ رقیبی ندارد و در منطقه و جهان حرف برای گفتن دارد. دانشگاه علوم پزشکی تهران جز معدود دانشگاه هایی است که جز رتبه اول در بین دانشگاه های ایرانی در دانشگاه های بین الملل شناخته می شود. حضور در این دانشگاه می تواند برای شما افتخار داخلی و خارجی باشد.
دکتر پورغریب همچنین انتخاب رشته پرستاری را نیز به دانشجویان تبریک گفت: انتخاب کردن رشته پرستاری روحیه و علاقه خاصی می خواهد؛ بنابراین خودتان را دست کم نگیرید. درست است که من پزشک هستم اما در بیمارستان ارتباط بسیار نزدیکی با همکاران پرستار دارم. از نزدیک تلاش آنها را می بینم و همیشه با شجاعت می گفتم که همکاران پرستار ما هستند که بیمارستان را می چرخانند. درست است که پزشک عمل جراحی و ویزیت را انجام می دهد؛ اما آن کسی که 24 ساعت وقت برای بیمار وقت می گذارد، پرستار است. باید صادقانه بگوییم که پرستاران نقش کلیدی در خدماتی که به بیماران ارائه می دهیم، دارند. 
معاون دانشجویی دانشگاه خطاب به دانشجویان گفت: شما دانشجو شده اید و این یک مفهوم وسیعی است؛ وظیفه اصلی شما درس خواندن است. آموزش خوب ببنید و برای آن تلاش هم کنید. باید برای به دست آوردن علم تلاش کنید و منتظر نباشید که استاد به شما چیزی یاد دهد. دورنمای ذهنی خودتان را الان بچینید و منتظر نباشید که دیگران برایتان برنامه بچینند. چهارسال دانشجویی دوره مهم زندگی شماست و آینده شما را شکل می دهد. کاری کنید که با گذشت این دوره در روز فارغ التحصیلی بتوانید بگویید یک پرستار حرفه ای و دانشمند شده اید.
دکتر پورغریب همچنین بر رشد و توجه ویژه به جنبه های فرهنگی و اجتماعی دانشجویان در طول دوره تحصیل تاکید کرد: علاوه بر بحث های آموزشی و پژوهشی که بسیار مهم است؛ جنبه های دیگر را هم ببینید. کسانی که امروزه مدیران خوبی در دانشگاه هستند همان افرادی هستند که در دوران دانشجویی انسان های فعالی بوده اند و اوقات فراغتشان را برای به دست آوردن مهارت های متفاوت صرف کرده اند. باید در برنامه هایتان برای فعالیت های جانبی نیز زمان بگذارید و برنامه ورزشی منظم داشته باشید.
وی تصریح کرد: دوران شکوفایی عمرتان در این دانشکده و دانشگاه بودن است؛ بخشی از آن تلاش شماست. دانشجو باید مطالبه گر باشد و حقش را بخواهد اما در فضایی آرام و محترمانه. بخش آماده کردن امکانات مورد نیاز دانشجویان نیز وظیفه دانشگاه و دانشکده است. انتظار ما این است که کمبودها و کوتاهی هایی که از سوی ماست را به ما بگویید، حرف هایتان را بزنید و مشکلاتتان را بگویید. هیات رئیسه فعلی دانشگاه و دانشکده جزء بهترین تیم هایی هستند که مدیریت دانشگاه و دانشکده را انجام می دهد. این می طلبد که شما هم مدعی باشید.

حجت الاسلام و المسلمین شیرعلی پور از تاکید مقام معظم رهبری بر قدرتمند شدن در تمامی ابعاد سخن گفت
حجت الاسلام و المسلمین شیرعلی پور، رابط نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشکده نیز ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و دانشجویان ورودی جدید گفت: در دانشکده وظیفه اصلی دانشجو حتما درس خواندن است؛ اما این یک بعد است، اگر فقط روی یک بعد تمرکز کنید حتما از سایر ابعاد زندگی تان عقب خواهید ماند و گرفتار می شوید. یک انسان تک بعدی می شوید و زندگی انسان اینطوری نیست که تک بعدی باشد باید ابعاد مختلفی داشته باشد.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در نماز جمعه اخیر؛ از تاکید ایشان بر عبارت "ما باید قوی شویم" سخن گفت و اظهار داشت: این عبارت حرف بسیار عمیقی است؛ باید در تمامی ابعاد قدرتمند شویم نه فقط در بعد نظامی که در تمامی ابعاد از جمله ابعاد علمی باید قوی شویم.
وی افزود: مقام معظم رهبری در صحبت هایشان به دانشجویان می فرمایند دانشگاه های ما باید دانشجویی که تحویل جامعه می دهد در طراز انقلاب اسلامی باشد. انقلابی که سال 57 اتفاق افتاد و مسیر حرکت کل دنیا را تغییر داد. 
حجت الاسلام و المسلمین شیرعلی پور افزود: حرکت دنیا به جهت می رفت که چیزی از اسلام جز مساجد و مناسک خاص باقی نمی ماند؛ مشکل آنها هم با ما همین است. آنها می خواهند جمهوری اسلامی را زمین بزنند چون مباحث جدیدی را طرح می کند. مباحثی که باعث می شود یک کشور کوچک در آسیا که یک زمانی مستعمره کشورهای غربی بوده است روبرویشان بایستد و پاسخ آنها را بدهد. زمانی که ما انقلاب را از دست دهیم چیزی برایمان نمی ماند و ارزشی برایمان نمی ماند.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده از دانشجویان خواست در محیط بالینی شخصیت واقعی یک پرستار را نشان دهند
دکتر اکرم السادات سادات حسینی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده و مدیر امور دانشجویی دانشگاه نیز ضمن تبریک ایام دهه فجر بر وظیفه علمی و اجتماعی دانشجویان تاکید کرد و گفت: پرستاری اصلا چیز کوچکی نیست؛ شما نقشی را به عهده گرفته اید که مشابه نقش مادری است و هیچ جایگزینی برایش وجود ندارد؛ در بیمارستان هیچ کس دیگری جز شما وجود ندارد که به بیمار کمک کند. بنابراین سعی کنید در محیط بالینی شخصیت واقعی یک پرستار را نشان دهید.
مدیر امور دانشجویی دانشگاه در ادامه دانشکده پرستاری و مامایی را یکی از دانشکده ای سرآمد دانشگاه از بعد فرهنگی و ورزشی و موفقیت دانشجویان دانشکده در کسب بیش از 50 درصد جوایز دومین جشنواره فرهنگی هنری و ادبی دانشجویان را شاهد این مدعا دانست.
دکتر معصومه ذاکری مقدم، عضو هیات علمی گروه داخلی جراحی و مسئول اساتید مشاور دانشکده نیز به عنوان آخرین سخنران خواستار ارتباط صمیمانه و تنگاتنگ دانشجویان با اساتید مشاور شد و به دانشجویان توصیه کرد: خوب و مداوم درس بخوانید و رفتار و اخلاق اجتماعی و درسی تان را مانیتور کنید و برای رسیدن به ایده ال تلاش کنید. برنامه ما در دفتر مشاوره دانشکده این است که برای درست گذاشتن خشت اول زندگی به شما کمک کنیم.

  • گروه خبری : حوزه ریاست ,معاونت آموزشی
  • کد خبر : 257129
کلمات کلیدی
سمیه عطایی
تهیه کننده:

سمیه عطایی

تنظیمات پس زمینه