دانشکده پرستاری و مامایی | بخش دوم از سلسله آموزش های سلامت از تولد تا سالمندی: شیردهی مکرر و تب شیر؛ دو نکته طلایی بعد از زایمان

متن مورد نظر خود را جستجو کنید

اعضاء هیات رییسه دانشکده پرستاری و مامایی

رییس دانشکده 
دکتر هومن شهسواری

 

معاون دانشجویی و فرهنگی
دکتر فاطمه خوشنوای فومنی
معاون آموزشی
دکتر سریه پورتقی
معاون پژوهشی
دکتر راضیه معصومی
 
معاون بین الملل
دکتر فرناز فرنام

 

معاون اداری و مالی
آقای علی هشیار


 

گزارش تلویزیون اینترنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران

بخش دوم از سلسله آموزش های سلامت از تولد تا سالمندی: شیردهی مکرر و تب شیر؛ دو نکته طلایی بعد از زایمان

در دومین بخش از سلسله آموزش های سلامت از تولد تا سالمندی، دکتر فرناز فرنام، استاد مامایی و سلامت باروری دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره‌ی اهمیت شیردهی در روزهای نخست پس از زایمان و روش‌های پیشگیری و درمان تب شیر را توضیح می‌دهد. شیردهی مکرر نه تنها برای رشد و سلامت نوزاد اهمیت دارد، بلکه نقش مؤثری در حفظ سلامت مادر نیز ایفا می‌کند. تغذیه مکرر نوزاد موجب تخلیه منظم پستان، تحریک ترشح شیر و پیشگیری از احتقان پستان می‌شود، این فرآیند به تعادل هورمونی مادر کمک کرده و خطر بروز مشکلاتی مانند تب شیر را کاهش می‌دهد.تب شیر معمولاً در روزهای ابتدایی پس از زایمان و به‌دنبال پر شدن بیش از حد پستان‌ها رخ می‌دهد، این وضعیت می‌تواند با درد، گرمی و تورم پستان همراه باشد. شیردهی مکرر، تخلیه مناسب پستان، استفاده از کمپرس گرم قبل و کمپرس سرد بعد از شیردهی، و استراحت کافی از راهکارهای مؤثر در پیشگیری و کنترل این مشکل هستند. آگاهی مادران از این نکات، کلید حفظ سلامت و تجربه‌ی شیردهی موفق است.

حسین اکبریان
تهیه کننده:

حسین اکبریان

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه