متن مورد نظر خود را جستجو کنید

اعضاء هیات رییسه دانشکده پرستاری و مامایی

رییس دانشکده 
دکتر هومن شهسواری

 

معاون دانشجویی و فرهنگی
دکتر فاطمه خوشنوای فومنی
معاون آموزشی
دکتر سریه پورتقی
معاون پژوهشی
دکتر راضیه معصومی
 
معاون بین الملل
دکتر آرپی مانوکیان

 

معاون اداری و مالی
آقای علی هشیار


  • تاریخ انتشار : 1402/07/15 - 10:27
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 435
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

افتتاح بیمارستان فوق تخصصی کودکان حکیم دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور رئیس جمهور

بیمارستان کودکان حکیم دانشگاه علوم پزشکی تهران، نخستین بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کودکان دولتی پس از انقلاب و بیمارستان سبز کشور با 270 تخت در منطقه محروم جنوب تهران، به همت خیرین و با حضور رئیس جمهور افتتاح شد.

گالری تصاویر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، 13 مهر 1402، در آئین افتتاح بیمارستان حکیم با قدردانی از آقای مطهری نیکوکار پروژه، وزیر بهداشت و معاونانش و شهردار منطقه 18 در حمایت از ساخت این پروژه، یکی از ویژگی های بیمارستان حکیم را مدت زمان ساخت آن بیان کرد و گفت: از آقای مطهری و همکاران ایشان که با سرعت، دقت و ظرافت این بیمارستان پیشرفته را ظرف مدت 3 سال و با صرف هزینه حدود 450 میلیارد تومان ساختند تشکر می کنم.
رئیس دانشگاه، میزان کمک خیرین به دانشگاه را 2 هزار و 500 میلیارد تومان برشمرد و گفت: در این مدت عملکرد خیرین بیش از 150 تا 160 مورد بوده و بخشی از کمبودهای دانشگاه با حمایت های آنان تامین شده است.
دکتر قناعتی با اشاره به دستاوردهای دانشگاه در این دوره مدیریتی گفت: به لحاظ آموزشی توفیقاتی داشتیم و اصلاحات بسیاری در محتوا ایجاد کرده ایم با این هدف که به علم نافع برسیم و فارغ التحصیلانی تربیت کنیم که نیازهای جامع را برطرف کنند.
رئیس دانشگاه با بیان تحولات حوزه پژوهش، رویکرد دانشگاه را فناورانه محور دانست و گفت: محصولات فناورانه بسیاری در دانشگاه تولید شده و درحال حاضر 6 شرکت فضای پارک علم و فناوری شهید سلیمانی را خریداری کردند و این فضا به عنوان بزرگترین پارک و علم فناوری سلامت محور، ظرفیت فعالیت 100 شرکت دانش بنیان را دارد.
دکتر قناعتی با اشاره به دیگر پروژه های عمرانی دانشگاه گفت: بیمارستان شریعتی 2 با هزار تخت، بیمارستان روزبه که از نیازهای کشور است، بیمارستان امیراعلم، فارابی و بیمارستان اسلامشهر از جمله پروژه هایی است که امیدواریم هرچه زودتر به بهره برداری برسند و درخدمت مردم باشند.
رئیس دانشگاه در توضیح فعالیت های دانشگاه در عرصه بهداشت گفت: با کمک خیرین، 5 مرکز جامع سلامت تاکنون ساخته شده و درحال ایجاد 25 مرکز دیگر هستیم و امیدوارم تا پایان این دوره 80 مرکز جامع سلامت ایجاد کنیم. جنوب تهران ضعیف ترین منطقه کشور از لحاظ خدمات بهداشت  و درمان است برهمین اساس پایلوت برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع را از اسلامشهر شروع کرده ایم.
دکتر قناعتی با اشاره به فعالیت های دانشگاه در عرصه بین الملل گفت: دانشگاه سبطین دستاورد بزرگی را به ارمغان آورده است که مورد توجه نظام سلامت عراق قرار گرفته است در این دانشگاه دانشجویان از سال یک وارد عرصه فعالیت حرفه ای می شوند و می توانند بسیاری از مشکلات سلامت مردم عراق را حل کنند.
رئیس دانشگاه با تاکید براینکه هدف ما تامین سلامت مردم است نه ساخت بیمارستان به ابعاد مختلف سلامت اشاره کرد و گفت: براساس تعریف سازمان بهداشت جهانی، سلامت ابعاد مختلف جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی را دربرمی گیرد و امیدواریم بتوانیم سلامت را در همه ابعاد گسترش دهیم.


دانشگاه علوم پزشکی تهران، به عنوان بهترین دانشگاه کشور در راستای پاسخگویی به نیاز جامعه
در ادامه دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به دستاوردهای نظام سلامت گفت: نظام سلامت با افزایش شاخص امید به زندگی از 56 به 76 سال، کاهش مرگ و میر نوزادان از 32 در هزار به 8 در هزار، کاهش مرگ و میر مادران باردار از 255 در صد هزار به 25 درصد هزار و کاهش مرگ کودکان از 135 در هزار به 14 هزار  تولد زنده و همچنین کنترل  بسیاری از بیماری های واگیر یکی از قوی ترین حوزه های کشور است و دستاوردهای بسیاری را پس از پیروزی انقلاب به دست آورده و  این عملکرد  باعث شده کشورمان در شاخص های سلامت با فاصله بسیار از کشورهای منطقه جلوتر باشد.
دکتر عین اللهی با بیان اینکه افتخار داریم دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان بهترین دانشگاه علوم پزشکی کشور و  نماد آموزش عالی کشور،  مسئولیت سلامت جنوب تهران را برعهده دارد گفت: نمونه فعالیت دانشگاه در جنوب شهر تهران، ساخت بیمارستان حکیم و اسلامشهر است. در دانشگاه ما آموزش و پژوهش و درمان در خدمت به جامعه و دانشگاه پاسخگو و مسئول پاسخ به نیاز به جامعه است.
وزیر بهداشت با اشاره به ویزگی های بیمارستان حکیم گفت: این بیمارستان را مرکز طبی کودکان 2 می دانیم چرا که مرکز طبی یکی از بهترین و بزرگترین مراکزی است که اساتید برجسته و کارکنان شایسته را درخود جای داده است.  طراحی زیبا و هنرمندانه بیمارستان حکیم به درمان بهتر کودکان کمک می کند. همچنین این بیمارستان هوشمند و دوستدار محیط زیست است و با 19 درمانگاه و 8 اتاق عمل ظرفیت خدمت به کل کشور دارد.
دکتر عین اللهی با تاکید بر توجه به طب کودکان و اهمیت کودک سالم گفت: یک سوم جمعیت کشور را کودکان تشکیل می دهند و لازم است مراکز درمانی بیشتری برای آنان ساخته شود. درحال حاضر از 15 هزار 334 تخت کودکان در کشور، 11 هزار و 764 تخت دانشگاهی است و بخش خصوصی کمتر وارد عرصه کودکان شده که  باید این مشکل برطرف شود. علاوه بر تخت های جنرال کودکان، هزار و 52 تخت  PICUو 4 هزار و 25 تخت NICU داریم که این تعداد باتوجه به جمعیت کودکان کشور باید افزایش یابد.
ویژگی بیمارستان حکیم در خدمت به منطقه کم برخوردار، اختصاص آن به کودکان و تجربه موفق همکاری با خیرین 
در ادامه آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور، با اشاره به اهمیت سلامت در جامعه گفت: سلامت جسم، روح و روان موضوعی بسیار مهمی است و همه دستورات شرع مربوط به سبک زندگی و در راستای حفظ سلامت انسان است؛ برای اینکه فرد سالم زندگی کند، سالم بماند و سالم بیندیشد تا در پرتو  سلامت او جامعه از وجودش بهره ببرد.
دکتر رئیسی با تاکید بر نقش بهداشت و تامین سلامت تغذیه در کاهش بیماری ها گفت: اگر سلامت غذا و امنیت غذایی تامین شود نوبت به درمان و دارو نمی رسد. البته تغذیه محدود به جسم نیست و تغذیه فکر و اندیشه و روح نیز مهم است و همه اینها در تامین سلامت اثر می گذارد.
رئیس جمهور اقدامات حوزه سلامت را بسیار ارزشمند و قابل تقدیر دانست و گفت: حوزه سلامت با تربیت نیروی انسانی کارآمد و پزشکان متخصص و اساتید صاحبنظر از افتخارات کشور است و باید جایگاه پزشکان و کادر درمان در کشور مورد احترام قرار گیرد. خدمات کادر درمان در دوران کرونا را فراموش نکرده ایم که با از خودگذشتگی سلامت جامعه را تامین کرده اند.
دکتر رئیسی دستاوردهای نظام سلامت در تولید تجهیزات پیشرفته پزشکی و ساخت دستگاه جراح رباتیک را افتخار افرین دانست و گفت: وجود پارک علم و فناوری شهید سلیمانی در کنار بیمارستان آموزشی و پژوهشی حکیم که در ان امکان استقرار 150 شرکت دانش بنیان وجود دارد اقدام ارزشمندی است.
 با اشاره به راه اندازی بیمارستان حکیم در منطقه یافت‌آباد تهران گفت: وجود این بیمارستان در منطقه کم برخوردار تهران و اختصاص آن به تامین سلامت کودکان  و نقش خیرین در ساخت آن از جمله امتیازات این مرکز است و از پزشکان و پرستاران و کادر درمان این مرکز که با صبوری و حلم و بردباری به صورت شبانه روزی در خدمت کودکان هستند تشکر می کنم.

  • گروه خبری : حوزه ریاست
  • کد خبر : 247639
سمیه عطایی
تهیه کننده:

سمیه عطایی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه