• تاریخ انتشار : 1403/02/24 - 07:55
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 139
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

فرآیند اجرایی برگزاری اولین رویداد ملی کارآفرینی، فناوری از دیدگاه دبیران اجرایی رویداد

دکتر آرزو راستی و دکتر مژگان ظریف رفتار معاون و مشاور مرکز رشد فناوری سلامت شعبه دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دبیران اجرایی اولین رویداد ملی کارآفرینی، فناوری در حاشیه این رویداد، فرآیند اجرایی شدن آن را اینگونه تشریح کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی، در راستای فرآیند برگزاری اولین رویداد ملی کارآفرینی، فناوری از دیدگاه دبیران اجرایی رویداد، دکتر آرزو راستی معاون مرکز رشد فناوری سلامت شعبه دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضمن شرح اجمالی از فعالیت های مرکز رشد و فناوری شعبه دانشکده پرستاری و مامایی عنوان کردند که برای برگزاری این رویداد از یک سال پیش  برنامه‌ریزی صورت گرفت، هدف از این برنامه ریزی ایجاد بستری مناسب  برای ورود اساتید و دانشجویان به حوزه کارآفرینی بود و با نگاه شناسایی چالش‌های سالمندی و بیماری‌های مزمن، ایده پردازی، تیم سازی، آموزش بوم کسب کار و منتورینگ تیم‌ها ادامه یافت که اساتید و دانشجویان صاحب ایده در فرایند تیم سازی بین رشته‌ای با همکاری دانشکده‌های دانشگاه و سایر دانشگاه‌های غیر فنی مشارکت داشتند .

برنامه‌ریزی کارگاه‌های آموزشی به پیشنهاد دکتر ظریف رفتار، مشاور مرکز رشد فناوری سلامت شعبه دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران و حضور سرمایه‌گذاران و شتاب دهنده‌های حوزه سلامت نظیر سکو  بود و حتی جلسات کارگاه‌ها پاسخگویی به سوالات اساتید و دانشجویان در مورد فرایند تبدیل ایده به استارتاپ و جذب سرمایه، جلب مشارکت شرکت کنندگان در رویداد انجام گرفت، امید است با حمایت دانشگاه تجهیز فضای اشتراکی تیم‌ها و تامین هزینه مشاوره مرکز رشد در حمایت از صاحبان ایده محقق شود.

دکتر ظریف رفتار بیان کرد: ما با حضور در دانشکده ها و جلب همکاری اساتید و دانشجویان و ایجاد فضای تعاملی مبتنی بر بحث و گفتگو در حوزه خلق ارزش برای مشتری، طراحی و توسعه محصول، مسایل راهبردی حوزه سلامت کشور سعی کردیم تا سبب ایجاد هم افزایی بیشتر شویم.

 علاوه براین برای ایجاد انگیزه بیشتر اساتید و دانشجویان برای حضور در رویداد، از سرمایه گذاران و شتابدهنده های حوزه سلامت دعوت کردیم تا در دانشکده ها حضور پیدا کنند و از نحوه حمایت هایشان در جلسات صحبت کنند و اساتید و دانشجویان نیز در خصوص نحوه همکاری با ایشان سوالات لازم خود را مطرح کنند.

این موضوع منتج به ارایه ایده های زیادی شد که در ادامه با کمک معاونت های پژوهشی هر دانشکده سعی کردیم کمک کنیم تا تیم‌هایی با حضور اساتید و دانشجویان از رشته های مختلف تشکیل دهند و ایده های خود را به صورت تیمی در سامانه ارتباط با صنعت دانشگاه ثبت کنند که 83 ایده تا پایان 24 فروردین 1403 ثبت و با داوری اولیه ۲۲ ایده به رویداد معرفی و سپس با جلسات آموزشی و منتورینگ به تیم ها کمک کردیم تا جهت روز رویداد فایل پیچ تک خود را اماده کنند.

 دکتر ظریف رفتار در خصوص فرآیند انجام داوری مرحله اول که با حضور اساتید متخصص رشته‌های مرتبط با سالمندی و اساتید حوزه کسب و کار  و ۲۲ تیم در حوزه اپلیکیشن، وب اپ، تجهیزات پزشکی، نرم افزار، بازی های رایانه ای و... انتخاب و به رویداد راه یافتند، صحبت کردند.

 در ادامه  این رویداد ۲۲ تیم منتخب در حضور داوران در مدت ۳ دقیقه ایده‌های خود را ارائه دادند، تیم های برتر انتخاب شدند و جوایزه ویژه داده شد. علاوه براین در نهایت تعدادی از  تیم ها برای مذاکره با شتاب دهنده‌های سکو، پلنت، پلوینو و صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی تجهیزات پزشکی انتخاب شدند و  مقرر شدکه برنامه‌ریزی مذاکره و مشاوره تیم‌های منتخب و سایر تیم‌ها با سرمایه‌گذاران توسط مرکز رشد دانشکده پرستاری و مامایی انجام شود.

در پایان فرآیند این رویداد نیز  با اهدای تندیس و هدایای نقدی از تیم‌های برگزیده تجلیل به عمل آمد.

  • گروه خبری : ویژه دانشگاه,معاونت پژوهشی
  • کد خبر : 265506
کلمات کلیدی
سمیه عطایی
تهیه کننده

سمیه عطایی