متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1399/07/13 - 14:19
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 24
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

طرح چالش های فناوری و سلامت در جلسه ارتباط با صنعت و جامعه ی دانشکده

جلسه ارتباط با صنعت با حضور دکتر ارزیده متخصص کارآفرینی و مشاور توسعه نوآوری سلامت و با موضوع چالش های فناوری و نوآوری سلامت روز یکشنبه ۱۳ مهرماه ۹۹ به صورت مجازی برگزار شد.

در جلسه ارتباط با صنعت که روز یکشنبه ۱۳ مهرماه به صورت مجازی و با حضور رییس دانشکده، معاون پژوهشی و دبیر شورای ارتباط با صنعت و جامعه، اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار شد؛ چالش های فناوری و نوآوری سلامت توسط دکتر سالار ارزیده مشاور توسعه ی فناوری و نوآوری سلامت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در ابتدا دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی رییس شورای محیطی ارتباط با صنعت و جامعه از فعالیتهای سابق شورا سخن گفت و با اشاره به  ثبت سه شرکت متشکل از اساتید و دانشجویان دانشکده دارای موافقت اصولی تاسیس شرکت دانش بنیان از شورای ارتباط با صنعت دانشگاه، از راه اندازی مرکزرشد فناوری شعبه دانشکده پرستاری و مامایی در آینده نزدیک خبرداد و ابراز امیدواری کرد که با تغییرات جدید در شورا دانشکده پرستاری و مامایی قدمهای بیشتری در ارتباط با صنعت و پاسخگویی به نیازهای جامعه در حوزه ی سلامت برداشته شود.
دکتر مهرناز گرانمایه،‌ معاون پژوهشی دانشکده نیز ضمن قدر دانی از دکتر ارزیده برای پذیرش دعوت حضور در آغاز سلسله جلسات جدید شورا ابراز امیدواری کرد که  این شورا درراستای پاسخگویی اجتماعی حرفه های پرستاری و مامایی با رویکرد ارتباط با صنعت و جامعه گام بردارد.
وی  در ادامه با اشاره به تفویض اختیار دبیری شورا به دکتر آرزو راستی به مدت ۲ سال؛ برحمایت‌های معاونت پژوهشی از تسریع روال جاری شورا در راستای تحقق ارتباط بیشتر با صنعت و جامعه و شکل گیری پایان نامه های محصول محور تاکید کرد.
دکتر ارزیده ازشایستگی های مورد نیاز دنیای امروز در حوزه سلامت، ویژگی های خلق آینده و ضرورت آینده پژوهی در سازماندهی حوزه سلامت همگام با سرعت زیاد تغییرات با محوریت تکنولوژی اطلاعات و سلامت دیجیتال سخن گفت و تغییر رویکردهای آینده از بستری بیماران و ارائه مراقبت های سنتی بخش خدمات مراقبتی سنتی به مراقبت های هوشمند را امری اجتناب ناپذیر خواند.
وی سرفصل های مورد نیاز کارآفرینی وHeallth MBA  مدیریت سلامت را بر شمرد و ابراز امیدواری کرد که اساتید دانشکده پرستاری و مامایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی گام‌های موثری هم راستا با تحولات روز دنیای پزشکی در حوزه سلامت و با رویکرد توجه به نیاز مددجویان بردارند.
دکتر آرزو راستی نیز بر ضرورت برنامه ریزی استراتژیک برای ارتباط با صنعت و جامعه و ارتباط تنگاتنگ بین ایده پردازی پایان نامه های محصول محور و توجه به نیازهای جامعه در حیطه های نوآوری و کارآفرینی سلامت تاکید کرد و ابراز امیدواری کرد با دعوت با فرهنگ سازی تغییر رویکردهای پژوهشی، دعوت از افراد صاحب نظرو متخصص فنی، تشکیل کارگروه های پروژه محور و توسعه فعالیت های مرکز رشد زمینه برای ایده پردازی محققین وتحقق ایده ها بیش از پیش فراهم شود.
وی با قدر دانی از رویکرد مدیریت مشارکتی دکتر گرانمایه از اساتید و دانشجویان حاضر در جلسه خواست که نظرات و پیشنهادات خود را درجهت تدوین نقشه ی راه شورای محیطی ارتباط با صنعت و جامعه به پست الکترونیک معاونت پژوهشی به آدرس http://fnm-researchdeputy.tums.ac.ir/ ارسال کنند.

  • گروه خبری : معاونت پژوهشی
  • کد خبر : 256151
کلمات کلیدی
سمیه عطایی
تهیه کننده:

سمیه عطایی

تنظیمات پس زمینه