جلسه هم اندیشی مدیران مسئول و سردبیران مجلات پرستاری انجمن علمی پرستاری ایران
جلسه هم اندیشی مدیران مسئول و سردبیران مجلات پرستاری انجمن علمی پرستاری ایران روز شنبه 12 بهمن ماه به میزبانی دانشکده پرستاری و مامایی تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛ در جلسه هم اندیشی مدیران مسئول و سردبیران مجلات پرستاری انجمن علمی پرستاری ایران که روز شنبه 12 بهمن ماه برگزار شد؛ دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی، رئیس دانشکده پرستاری و مامایی تهران و دبیر انجمن علمی پرستاری ایران ضمن تبریک فرارسیدن ایام مبارک دهه فجر و خوشامدگویی به مدیران مسئول و سردبیران مجلات پرستاری انجمن علمی پرستاری ایران از راه اندازی انجمن علمی پرستاری ایران به همت دکتر فلاحی خشکناب و هدایت شایسته آن در این سال ها سخن گفت.
وی همچنین از زحمات مدیران مسئول و سردبیران مجلات پرستاری انجمن در توسعه، تداوم و حفظ وضعیت علمی انجمن قدردانی کرد.
دکتر مسعود فلاحی خشکناب، رئیس انجمن علمی پرستاری ایران نیز با تشکر از دکتر نیکبخت نصرآبادی، رئیس فعلی و روسای سابق دانشکده پرستاری و مامایی تهران برای حمایت از انجمن و ایفای نقش اساسی در ارتقای انجمن قدردانی کرد و گفت: دانشکده پرستاری و مامایی تهران به عنوان اولین و قدیمی ترین دانشگاه علوم پزشکی کشور سال هاست که میزبانی انجمن را به عهده گرفته و انجمن در این دانشکده مستقر است.
وی در ادامه از تاسیس انجمن علمی پرستاری در سال 1382 یاد کرد و گفت:
انجمن علمی امسال 16 ساله شده و پیشرفت خوبی در تمامی جنبه ها داشته است.
رییس انجمن علمی پرستاری ایران ثبت 11 نشریه را از مهم ترین دستاوردهای انجمن دانست و از راه اندازی نشریه پژوهش پرستاری در سال ١٣٨۴ به عنوان اولین نشریه پرستاری نام برد.
دکتر فلاحی همچنین اخذ رتبه علمی و پژوهشی برای 6 نشریه پژوهش پرستاری، آموزش پرستاری، مدیریت ارتقا سلامت، پرستاری کودکان، پژوهش توانبخشی در پرستاری و روانپرستاری از میان ١١ نشریه انجمن را دستاورد مهم دیگر انجمن قلمداد کرد.
وی همچنین از تلاش و همکاری انجمن برای اخذ رتبه علمی پژوهشی برای
17 نشریه دیگر با affiliate شدن با انجمن علمی پرستاری ایران سخن گفت و مجله نشریه پرستاری ایران را اولین نشریه موفق در کسب رتبه علمی پژوهشی با این شیوه دانست.
دکتر فلاحی تصریح کرد: زمانی که انجمن کارش را شروع کرد مجله علمی پژوهشی در پرستاری وجود نداشت و پرستاران مجبور بودند مقالاتشان را در سایر مجلات چاپ کنند؛ اما ما توانستیم وضع را دگرگون کنیم و در حال حاضر 35 مجله داریم و این موفقیت مرهون کار تیمی و بین بخشی است.
ارسال به دوستان