لیست اخبار صفحه :130
رئیس دانشکده پرستاری و مامایی تهران در گفت وگو با ایسنای علوم پزشکی: ذات کار پرستار مراقبت از انسان هاست

هدف، بین الملل سازی آموزش پرستاری است/ چشم انداز پیشرو، کسب رتبه برتر دانشکده پرستاری در منطقه/ احتمال بورسیه 20 درصد دانشجویان رشته پرستاری و مامایی/ همه افعال پرستاری، اخلاقی است ...

دورهمی صمیمانه مسئولین دانشکده با اساتید مسیحی و دانشجویان بین الملل پرستاری و مامایی در آستانه سال نو میلادی

کمیته دانشجوئی فعالیت های بین المللی دانشکده با همکاری معاونت بین الملل دانشکده پرستاری و مامایی در آستانه سال نو میلادی روز شنبه 7 دی ماه نشستی صمیمانه با حضور مسئولین دانشکده، اساتید مسیحی و دانشجویان بین الملل برگزار کرد.

پاسخ به دغدغه های دانشجویان در خصوص مسائل آموزشی

در پاسخ به پیگیری دانشجویان، نشست بحث و بررسی در مورد مشکلات آموزشی دانشجویان یکشنبه ۲۴ آذرماه با حضور دانشجویان، معاون آموزشی، مدیر امور آموزشی و مسئول مرکز مهارت های بالینی و معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده برگزار شد.

کسب رتبه اول رشته ترجمه خوانی مرحله کشوری توسط دکتر الهام ابراهیمی در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت
پیام تبریک هیات رییسه دانشکده

در گردهمایی فعالان قرآنی از اساتید، دانشجویان و کارکنانی که در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، در مرحله کشوری و دانشگاهی برگزیده شدند و همچنین واحدهای فعال دانشگاه در این عرصه تجلیل شد.