لیست اخبار صفحه :115
«مستند فرصت‌های سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش» دکتر سیده طاهره میرمولایی: صدای تلفنی ماما را برای اولین بار در کشور راه‌اندازی کردیم

مدیر گروه مامایی و سلامت بارداری دانشکده پرستاری و مامایی در گفت‌وگو با مستندسازان «فرصت‌های سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش» گفت: جایگاه علمی رشته مامایی در ارزشیابی وزارت بهداشت بین اول تا سوم قرار داشته و ازنظر آموزشی و پژوهشی از رتبه قابل‌توجهی برخوردار است. در ارتباطات بین‌المللی سعی می‌کنیم با به دست آوردن اطلاعات روز جهان موقعیت علمی ایران را رشته مامایی بالا ببریم. وظیفه ما خدمت‌رسانی به مردم است و برای ارتقا در این رشته باید تلاش بیشتری کنیم. به‌روزترین خدمات Continuous Care یا مراقبت‌های ادامه‌دار هستند. این نوع خدمات مادر را قبل از بارداری، در طول دوران و تا پایان بارداری همراهی می‌کند، آموزش می‌دهد و توصیه‌های سلامتی و بهداشتی را یادآور می‌شود. فعالیت در حوزه آینده‌پژوهی رشته مامایی به برطرف کردن نیاز آینده مردم کمک خواهد کرد.

رونمایی از اولین برنامه ی راهبردی مرکز علمی پژوهشهای دانشجویی واحد دانشکده پرستاری و مامایی

در اولین جلسه ی رسمی شروع فعالیت اعضای جدید شورای مرکزپژوهشهای علمی دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر آرزو راستی از سحر محسنی (دبیر مرکز پژوهشها واحد پرستاری و مامایی) و علیرضا سلمانی (دبیر کمیته ثبت اختراع) برای همکاری در تدوین دو سند مهم، برنامه عملیاتی مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان واحد پرستاری و مامایی و تدوین شرح وظایف معاونتهای کمیته ثبت اختراع تقدیر کرد.

تاکید بر انجام پژوهش های فرهنگی و اجتماعی در نشست مشترک دانشکده پرستاری و مامایی با رئیس گروه پایش و پژوهش‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه

نشست مشترک با موضوع اولویت های پژوهش های فرهنگی روز یکشنبه ۵ بهمن ماه ۹۹ با حضور دکتر نوروزی رئیس گروه پایش و پژوهش‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و رئیس دانشکده پرستاری و مامایی و معاونین پژوهشی و دانشجویی و فرهنگی دانشکده برگزار شد.