• تاریخ انتشار : 1403/03/26 - 09:54

دومین همایش کارنامه اجتماعی سلامت

دوشنبه 22 مرداد 1403 توسط معاونت آموزشی دانشگاه، مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی، دانشکده پرستاری و مامایی و کمیته تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گلستان برگزار می شود.

هدف از برگزاری همایش: تبادل تجربیات اجتماعی موفق اعضای هیات علمی، دانشجویان، کارکنان/ ترویج فرهنگ پاسخگویی اجتماعی اساتید و دانشجویان/ ترغیب انگیزه اساتید و دانشجویان به فعالیت در موسسات خیریه و سازمان های مردمی، تولید محتوا در حوزه مشارکت اجتماعی، فعالیت های اجتماعی دانشجویان، فعالیت های داوطلبانه و انسان دوستانه است.

محورهای همایش  شامل موارد زیر است:

1. فعالیت های اجتماعی گروه های آموزشی و دانشکده ها.
  2. فعالیت های اجتماعی مراکز تحقیقاتی.
  3. فعالیت در تولید محتوا در حوزه اجتماعی.
  4. فعالیت در موسسات خیریه، سازمان های مردم نهاد و امور اجتماعی.
  5. فعالیت های اجتماعی در حوزه های پیشگیری، بهداشت، درمان و توانبخشی.
  6. فعالیت های داوطلبانه اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان در حوزه سلامت.
  7. sp;  فعالیت اجتماعی در حوزه اخلاق حرفه ای.

از اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی  سراسر کشور دعوت می شود تا با ارسال  تجربیات اجتماعی سلامت و فعالیت های داوطلبانه خود در حیطه سلامت به صورت  چکیده تجربه موفق، فیلم کوتاه، چکیده های اینفوگرافیک، چکیده های مصور، چکیده های صوتی، کتاب، مقاله، طرح پژوهشی، پایان نامه، فعالیت اجتماعی در فضای مجازی در این همایش شرکت نمایند.

ارسال اثر به ایمیل:    health.social.resume@gmail.com

مهلت ارسال اثر: دوشنبه یک مرداد 1403 تا ساعت 24 است.

برای مطالعه راهنمای ارسال اثر به سامانه جامع همایش های دانشگاه علوم پزشکی گلستان مراجعه شود.

بستر اجرای برنامه :CMElearn.ir

آثار منتخب توسط کمیته علمی داوری و موارد برگزیده به عنوان سخنرانی انتخاب می شوند و تعدادی بر اساس امتیاز حاصله به صورت چاپ در کتابچه الکترونیک منتشر می شوند.

معاون آموزشی دانشگاه: دکتر سعید امیرخانلو

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه: دکتر جهانبخش اسدی

رئیس همایش: دکتر لیلا مهستی جویباری

دبیر علمی:  دکتر فاطمه مهرآور