• تاریخ انتشار : 1402/03/20 - 12:37

جلسه تعیین هسته مرکزی و دبیر جدید کمیته دانشجویی فعالیت های بین الملل دانشکده

جلسه تعیین هسته مرکزی و دبیر جدید کمیته دانشجویی فعالیت های بین الملل دانشکده، چهارشنبه 17 خرداد 1402 در سالن شورای یک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، جلسه کمیته دانشجویی فعالیت های بین الملل دانشکده با هدف شکل گیری هسته مرکزی این کمیته در روز چهارشنبه 17/03/1402 با حضور معاون بین الملل دانشکده و دانشجویان عضو این کمیته در سالن شورای یک برگزار گردید.
در این جلسه فعالیت های کمیته طی یکسال گذشته مورد بررسی قرار گرفت و ضمن بحث و تبادل نظر اعضای کمیته، دکترآرپی مانوکیان معاون بین الملل دانشکده به بیان نقش مهم و تاثیرگذار هسته مرکزی در هدفمند کردن فعالیت های بین المللی آتی پرداخت.
در ادامه اعضای هسته مرکزی، توانمندی ها و علایق خود در زمینه های مختلف آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی در حوزه بین الملل را مطرح کردند.
محمد هاشمی، دانشجوی کارشناسی پرستاری، با کسب اکثریت آراء اعضا به عنوان دبیر جدید کمیته برگزیده شد و اعضای هسته مرکزی کمیته دانشجویی فعالیت های بین المللی نیز عبارتند از:
فائزه صمدی، محمد هاشمی، حنانه شعبان بلوکات، پگاه خلیفه زاده، بهار بیگی، صابر شفیعی، عرفان نوبخت، مجید نعمتی، امیر محمد چکنی.امیر حسین عرب عامری

• گروه خبری : معاونت بین الملل