• تاریخ انتشار : 1402/02/20 - 12:22

تاکید بر رعایت عفاف و حجاب در جلسه هیئت رئیسه دانشکده پرستاری و مامایی

جلسه هیئت رئیسه دانشکده پرستاری و مامایی سه شنبه 19 اردیبهشت ماه 1402 در دفتر ریاست دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، در ابتدای جلسه دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی رئیس دانشکده، مصوبه شورای تامین استان در خصوص رعایت قوانین حجاب و عفاف را مطرح کرد و رعایت "عفاف و حجاب" بویژه در بستر دانشگاه ها از طرف همکاران و دانشجویان  را مورد تأکید قرار داد.
سپس مصوبات یکسال گذشته هیئت رئیسه مطرح و معاونین گزارش های لازم را در خصوص اجرایی شدن یا نشدن آن ارائه دادند.
همچنین موضوع کمک هزینه دانشجویان مقطع دکترا مطرح و مقرر شد بررسی های لازم در خصوص حضور و تکمیل ساعات آموزشی انان صورت پذیرد.
در این جلسه درخواست های کارکنان در خصوص مرخصی و تامین تجهیزات مورد نیاز واحد ها و غیره ... مطرح و مقرر گردید مورد رسیدگی قرار گیرد.

• گروه خبری : حوزه ریاست