• تاریخ انتشار : 1402/03/08 - 13:06

برگزاری زنگ نشاط و ورزش همگانی در دانشکده پرستاری و مامایی

زنگ نشاط و ورزش همگانی با حضور اعضای خانواده دانشکده پرستاری و مامایی در محوطه باز دانشکده برگزار شد .

گالری تصاویر
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده با همکاری واحد تربیت بدنی دانشگاه، با هدف افزایش شور و نشاط در بین دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان، زنگ نشاط و سلا مت را  یکشنبه 8 خرداد ماه 1402در محوطه دانشکده پرستاری ومامایی برگزارکرد. در این مراسم که اکثریت دانشجویان حضور داشتند از مدال آوران دانشجویی که در المپیادهای ورزشی(کشتی ،طناب زنی، طناب کشی و فوتبال رومیزی، تیراندازی) سال گذشته حائز رتبه های برتر ( اول تا سوم ) بودند با اهدای جوایز تقدیر بعمل آمد .
لازم به ذکر است دانشجویان دختر و پسر دانشکده پرستاری ومامایی موفق به اخذ رتبه برتر، مدال و مقام های ورزشی در بین دانشکده ها ی دانشگاه علوم پزشکی تهران شدند.

• گروه خبری : معاونت دانشجویی فرهنگی