• تاریخ انتشار : 1403/02/12 - 07:23
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری دویست و پنجاه و پنجمین جلسه شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دویست و پنجاه و پنجمین جلسه شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 در سالن شورای یک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی، این جلسه که با حضور معاون آموزشی و سرپرست امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی و دیگر اعضای شورا دانشکده برگزار شد به تصویب اساتید راهنما، استاد مشاور، انصراف از ادامه مشاوره پایان نامه های دکتری پرداخته شد.

در این جلسه  2 عنوان ارسالی از هر یک از گروه های پرستاری مراقبت های ویژه نوزادان و پرستاری کودکان، سلامت جامعه و داخلی جراحی و 1 عنوان نیز از گروه های آموزشی پرستاری اورژانس و مراقبت های ویژه مورد بررسی قرار گرفت.

در ادامه  تایید نمرات نان کور دانشجویان دکتری ،تعیین ناظرین پیش دفاع و دفاع نهایی و سایر موارد ارجاعی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,معاونت آموزشی