• تاریخ انتشار : 1402/12/19 - 09:02
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دویست و پنجاه و چهارمین جلسه شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران 15 اسفند 1402 در سالن شورای یک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی،  پس از تشکر و قدردانی دکتر شهزاد پاشایی پور، معاون آموزشی از همراهی و زحمات ارزشمند اعضای شورای تحصیلات تکمیلی در طول سال تحصیلی 1402، به بحث و بررسی در خصوص موارد طرح شده پرداخته شد.

تصویب اساتید راهنما، استاد مشاور، انصراف از ادامه راهنمایی و مشاوره پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری و تعیین ناظرین دفاع از پروپوزال دانشجویان دکتری ، پرداخته شد.

همچنین 5 عنوان ارسالی از گروه روانپرستاری، 1 عنوان از گروه آموزشی پرستاری اورژانس و 1 عنوان از گروه آموزشی پرستاری سلامت جامعه مورد بررسی قرار گرفت.

در ادامه سایر موارد ارجاعی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

• گروه خبری : معاونت آموزشی