• تاریخ انتشار : 1402/04/06 - 08:32
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید معاون آموزشی و سرپرست امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده پرستاری و مامایی از مرکز مهارت های بالینی دانشکده

دکتر شهزاد پاشایی پور معاون آموزشی ودکتر فرناز فرنام سرپرست امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده از مرکز مهارت های بالینی دانشکده بازدید کردند .

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی دکتر شهزاد پاشایی پور معاون آموزشی ودکتر فرناز فرنام سرپرست امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده  دوشنبه 5 تیر ماه 1402 از روند آزمون در مرکز مهارت های بالینی دانشکده بازدید کردند .
 در طی این بازدید، توضیحاتی در خصوص نحوه برگزاری و چیدمان ایستگاه مختلف آزمون و قابلیت های مرکز آسکی توسط دکتر زهرا عباسی دولت آبادی مسئول مرکز ارائه داده شد. همچنین دانشجویان درباره برگزاری آزمون و مشکلات موجود با دکتر پاشایی پور و دکتر فرنام گفتگو کردند.

• گروه خبری : مناسبت ها,معاونت آموزشی
مدیر سایت