• تاریخ انتشار : 1402/03/16 - 12:41
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

انتصاب دکتر مریم دامغانیان به عنوان عضو کمیته ارتقاء سلامت نوزادان دانشگاه (در حوزه درمان)

دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه طی ابلاغی دکتر مریم دامغانیان را به عنوان عضو کمیته ارتقاء سلامت نوزادان دانشگاه (در حوزه درمان) منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی متن ابلاغ به شرح زیر است:

سرکار خانم دکتر دامغانیان
مدیر محترم گروه آموزشی سلامت باروری و مامایی دانشگاه

با سلام و احترام،
تامین و ارتقاء وضعیت سلامت نوزادان و کاهش مرگ و میر و ناتوانایی های ایشان از برنامه های  مهم حوزه سلامت کشور و در زمره تعهدات بین المللی در راستای اهداف توسعه هزاره می باشد. با عنایت به نقش مهم تشکیل کمیته ارتقاء سلامت نوزادان در پیشبرد این هدف و با توجه به تجارب و توانمندی های ارزشمند حضرتعالی، به موجب این ابلاغ جنابعالی/سرکارعالی را به عنوان عضو کمیته ارتقاء سلامت نوزادان دانشگاه (در حوزه درمان) منصوب می نمایم.
امید است در راستای دستیابی به اهداف این کمیته و اجرای صحیح و نظام مند برنامه های این طرح، موفق و موید باشید.

• گروه خبری : آموزش مامایی و سلامت باروری,پرستاری کودکان و مراقبت های ویژه نوزادان