• تاریخ انتشار : 1402/03/29 - 11:39

انتصاب دکتر شهرزاد غیاثوندیان به سمت سرپرست دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در حکمی دکتر شهرزاد غیاثوندیان را به سمت سرپرست دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در متن این حکم آمده است:

سرکار خانم دکتر شهرزاد غیاثوندیان
استاد محترم دانشگاه

با سلام و احترام
دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان قدیمی ترین مرکز آموزش پرستاری کشور، دارای گذشته ای درخشان در زمینه آموزش، پژوهش و گسترش رشته پرستاری و مامایی است و نقش برجسته ای در زمینه آموزش این حرفه و توسعه و پیشرفت آن داشته است. نظر به تعهد و تجربیات ارزشمند علمی و اجرایی سرکارعالی، بدین وسیله به عنوان سرپرست دانشکده پرستاری و مامایی منصوب می شوید.
انتظار می‌رود با جلب مشارکت اعضای محترم هیأت علمی، کارکنان دلسوز و دانشجویان عزیز در همه مقاطع، ضمن پیشبرد امور جاری دانشکده، طبق ضوابط و مقررات نسبت به امور ذیل برای حرکت رو به رشد آینده اهتمام ویژه مبذول فرمائید:
-    اقدام در جهت ارتقاء جایگاه آموزشی، پژوهشی دانشکده در سطح کشور و منطقه
-    پیگیری برنامه عملیاتی چهارساله 1404 -1400 بر اساس نقشه علمی دانشگاه
-    تلاش جدی در زمینه های مختلف بین المللی سازی و تمهید شرایط مناسب تر جذب دانشجوی بین المللی
-    فراهم نمودن عادلانه و بهینه شرایط و فرصت ها برای فعالیت های آموزشی و پژوهشی همه اعضای هیات علمی و دانشجویان
-    اجرای ارزشیابی برنامه های آموزشی اعضای هیات علمی و ارزیابی فراگیران، طبق شیوه نامه های مصوب
-   تلاش در جهت نیل هرچه سریعتر به دانشگاه نسل سوم و چهارم
-    توجه خاص به ارتقای کرامت نیروی انسانی همراه با افزایش بهره وری و مهارت های ارتباطی کارکنان
-    صیانت از منابع فیزیکی و مالی، خلق منابع جدید مالی و مدیریت هزینه ها
امید می رود دانشکده پرستاری و مامایی با به کار گرفتن تمام توان و ظرفیت، به حرکت خود با سرعت و شتاب مطلوب در جهت اهداف تعیین شده ادامه دهد.
از درگاه خداوند متعال توفیق شما را در انجام امور محوله خواستارم.
دکتر حسین قناعتی
رئیس دانشگاه