• تاریخ انتشار : 1401/09/15 - 13:02

استقرار شرکت و هسته های فناور در مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه شعبه ی دانشکده پرستاری و مامایی

قرارداد استقرارشرکت توسعه فناوری های سلامت باروری پارس و هسته فناور مراقبتهای نوین پرستاری و مامایی مبتنی بر اینترنت اشیاء، فناوری های نوین آموزشی پرستاری و مامایی و در مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه شعبه ی دانشکده پرستاری امضا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، در راستای تحقق شعار سال 1401 حسب منویات مقام معظم رهبری "سال تولید، دانش بنیان، و اشتغال آفرین"دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان دانشکده پیشرو و برتر کشوراولین دانشکده پرستاری و مامایی کشوراست که موفق به راه اندازی مرکز رشد بعنوان شعبه ی مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه شده است. استقرار شرکت وهسته های فناور متشکل از اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشکده، پیرو امضای تفاهم نامه ی 2 ساله با مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شده است.

حیطه های فعالیت این هسته های فناور عبارتند از:
1-توسعه ی فناوری های سلامت باروری پارس مراقبتهای نوین مبتنی بر اینتر نت اشیاء
2-فناوریهای نوین آموزشی پرستاری و مامایی
3- مراقبتهای نوین پرستاری و مامایی مبتنی بر اینترنت اشیاء
علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاع از فرایند اخذ مجوز استقرار هسته های فناور به صفحه ی خانگی مدیریت توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه علوم پزشکی تهران در لینک ذیل مراجعه نمایند.
لینک: https://sicon.tums.ac.ir

هیئت رئیسه دانشکده این موفقیت را صمیمانه تبریک عرض نموده و برای این عزیزان موفقیت روزافزون از درگاه باریتعالی مسئلت می نماید.

• گروه خبری : معاونت پژوهشی