انتصاب اعضای شورای ارتباط با صنعت و فناوری دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر غیاثوندیان در ابلاغی اعضای شورای ارتباط با صنعت و فناوری دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران را منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی، در راستای اقدامات توسعه ای فناوری و کارآفرینی و مصوبه ی هیات رئیسه ی دانشکده، کمیته های ارتباط با صنعت، فناوری و مرکز رشد دانشکده تحت عنوان "کمیته ی ارتباط با صنعت و فناوری" ادغام شدند. این اقدام درراستای اجرای برنامه ی عملیاتی دانشگاه، جهت تسهیل فرایندهای حمایت از ایده پردازان و تبدیل ایده به محصول، بازنگری شیوه ی پایان نامه ی محصول محور و سیاستگزاریهای مرتبط با توسعه ی طرح های فناورانه و کارآفرینی و هم افزایی شوراهای مرتبط در دانشکده انجام شد.
پیرو این موضوع ریاست دانشکده ابلاغ اعضای شورای ارتباط با صنعت وفناوری شامل اعضای هیات رئیسه، معاون مرکز رشد و مدیرعامل هسته های فناور مستقر در مرکز رشد دانشکده و مشاور مرکز رشد دانشکده را صادر کرد.
گفتنی است دستورجلسه ی این شورا برای طرح در شورا توسط دبیر شورا تنظیم خواهد شد وفرایند گزارش و انعکاس به معاونتها و مدیریت های ذیربط دانشگاه ازمسیرهای قبلی (شورای محیطی ارتباط با صنعت، شورای مرکز رشد، شورای فناوری) طی خواهد شد.
اعضا ی این شورا عبارتند از:
- ریاست دانشکده
- معاونین آموزشی و پژوهشی
- مدیران گروه های آموزشی
- معاون مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران شعبه ی دانشکده به عنوان دبیر شورا (دکتر آرزو راستی)
- مشاور مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران شعبه ی دانشکده (دکتر مژگان ظریف رفتار)
- مدیرعامل هسته های فناور و شرکت توسعه ی فناوریهای سلامت باروری پارس مستقر در مرکز رشد دانشکده(دکتر نیکبخت نصرآبادی، دکتر آرزو راستی و دکترراضیه معصومی)
اعضای هیئت علمی منتخب گروه های آموزشی عبارتند از:
- دکتر فاطمه بهرام نژاد
- دکتر پگاه مطوری پور
- دکتر الهام ابراهیمی
- دکتر پریسا صمدی
متن ابلاغ به شرح ذیل می باشد.
با سلام واحترام
باعنایت به مراتب تعهد و توانمندی های سرکارعالی به موجب این ابلاغ ضمن حفظ وظایف آموزشی، به مدت یکسال به عنوان " عضو شورای ارتباط با صنعت و فناوری دانشکده پرستاری و مامایی " منصوب می شوید.
انتظار می رود در تعیین سیاست های علمی و فناوری دانشکده، توسعه ی کمی و کیفی طرح های ارتباط با صنعت و جامعه، ترویج پایان نامه های محصول محور، تعیین و تصویب صلاحیت واحد های فناور جهت استقرار در مرکز رشد و کمک به تاسیس شرکت های دانش بنیان در زمینه سلامت، و بررسی وتصویب طرح های ارسال شده به شورا، بررسی ایده های فناورانه و تدوین وتصویب دستورالعمل های اجرایی مربوطه مشارکت فعال داشته باشید.
امید است با استفاده از توان و خرد جمعی در پیشبرد اهداف دانشکده در این حوزه بیش از پیش موفق باشید.
دکتر شهرزاد غیاثوندیان
رئیس دانشکده
ارسال نظر