• تاریخ انتشار : 1403/02/16 - 09:59

یارانه اعتباری خرید کتاب ویژه اساتید و دانشجویان

یارانه اعتباری خرید کتاب از سه روز قبل از آغاز نمایشگاه بعبارتی از شانزدهم اردیبهشت‌ ماه 1403 به اعضای هیإت علمی، دانشجویان سراسر کشور تخصیص داده می‌شود.

به اطلاع اساتید و دانشجویان میرساند، سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای دانشجویان 7۰۰ هزار تومان است که از این مقدار 420 هزار تومان سهم مشارکت دانشجویان بوده و ۲8۰ هزار تومان سهم معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. همچنین سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیإت علمی 8۰۰ هزار تومان است که از این مقدار  معادل 400 هزار تومان سهم عضو هیئت علمی و  40۰ هزار تومان نیز برعهده معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواهد بود.

یارانه اعتباری خرید کتاب (بن کتاب) صرفا در بخش مجازی سی‌ وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران قابل استفاده است و به‌ صورت «اعتبار خرید» به کد ملی متقاضیان اختصاص پیدا می‌کند. برای دریافت این یارانه در هنگام درخواست نیازی به واریز وجه نیست و یارانه اختصاصی در زمان خرید کتاب محاسبه و کسر خواهد شد جهت ثبت نام به سایت https://bon.tibf.ir مراجعه فرمایید.

• گروه خبری : کتابخانه,اطلاعیه ها