• تاریخ انتشار : 1403/03/30 - 08:06

ثبت نام در کارگاه های توانمندسازی پژوهشی

معاونت پژوهشی دانشکده در نظر دارد کارگاه های توانمندسازی پژوهشی با عناوین اصول، مبانی، نکات عملی مرتبط با طراحی، اجرا و تجزیه و تحلیل مطالعات مداخله ای با حضور اساتید محترم دانشگاه (آقای دکتر استوار، خانم دکتر اکبرپور و خانم دکتر فهیم فر) در روزهای شنبه، یکشنبه و دوشنبه 9 لغایت 11 تیرماه  ساعت12-8 و  کارگاه اشتباهات رایج در مقاله نویسی در روز چهارشنبه 13 تیر ماه ساعت 12:30-8:30 با حضور استاد محترم دانشگاه(آقای دکتر شفیعی) برگزار نماید.

لازم به ذکر است کارگاه های فوق دارای امتیاز توانمندسازی پژوهشی می باشند. از علاقمندان برای شرکت در کارگاه های فوق دعوت می شود حداکثر تا پایان ساعت اداری روز چهارشنبه 6 تیرماه با مراجعه حضوری به معاونت پژوهشی یا تماس تلفنی با داخلی 567 سرکار خانم ضرابی جهت ثبت نام اقدام نمایند. به دلیل ظرفیت محدود کارگاه ها (حداکثر 30 نفر) الویت با افرادی است که زودتر اقدام به ثبت نام نمایند. جهت کسب اطلاعات بیشتر پوستر کارگاه ها به پیوست ارسال میگردد.

• گروه خبری : معاونت پژوهشی,اطلاعیه ها