• تاریخ انتشار : 1402/03/23 - 12:22
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 43
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جشنواره غذای سالم ویژه اساتید و کارکنان دانشکده پرستاری و مامایی

جشنواره غذای سالم ویژه اساتید و کارکنان 21 خرداد ماه 1402 در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.

گالری تصاویر
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده، جشنواره غذای سالم ویژه اساتید و کارکنان را 21 خرداد ماه 1402 با حضور هیئت رئیسه، اساتید و کارکنان دانشکده در فضایی  صمیمی و دوستانه برگزار کرد.
14 نفر از اساتید و کارکنان با سلیقه و علاقه مند به پخت پیش غذا و غذا، دسر، سالادهای سالم و تزیین غذا، در این برنامه شرکت کردند که با استقبال سایر همکاران همراه بود.
در پایان با نظر سنجی شرکت کنندگان و شمارش آراء به نفرات برتر هدایایی به رسم یادبود اهداء شد.

نفرات برتر جشنواره:
رتبه اول:   رقیه فتحی
رتبه دوم: دکترمحبوبه شالی
رتبه سوم:  پریچهر کیانی و زهره بهادری

  • گروه خبری : معاونت دانشجویی فرهنگی
  • کد خبر : 246352
سمیه عطایی
تهیه کننده

سمیه عطایی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *