متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1398/10/29 - 10:25
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 37
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نشست مشترک دانشکده پرستاری و مامایی و مسئولین انجمن حمایت از کودکان کار

نشست مشترک دانشکده پرستاری و مامایی و مسئولین انجمن حمایت از کودکان کار روز یکشنبه 29 دی ماه با حضور اعضای هیات رئیسه، مدیران گروه های آموزشی دانشکده و مسئولین انجمن حمایت از کودکان کار برگزار شد.

در این دیدار که با حضور اعضای هیئت رئیسه و مدیران گروه های آموزشی پرستاری کودکان و مراقبت های ویژه نوزادان و بهداشت جامعه و سالمندی دانشکده و مهندس باقر زاده مدیر عامل انجمن، زمانی مدیر مرکز حمایت از کودکان  بازار و فرشته فرهمند معاون ارتباطات و عضو هیات امنای انجمن صورت گرفت؛ دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی رئیس دانشکده پرستاری و مامایی تهران با استقبال از حضور مسئولین انجمن حمایت از کودکان کار، از تاکید دانشکده بر مقوله مسئولیت اجتماعی و توجه به نیازهای جامعه به عنوان یکی از برنامه های اصلی دانشکده سخن گفت.
وی ارتباط با نهادهای اجتماعی و انجمن ها را در راستای وظایف اجتماعی دانشکده دانست و از بستر ایجاد شده توسط سازمان بهداشت جهانی WHO با تاکید بر مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت و ایجاد عرصه جدید در حوزه سلامت برای دست اندرکاران آموزش پزشکی  یاد کرد. 
وی همچنین بچه های کار و خیابان را از مقوله های مورد تمرکز گروه آموزشی کودکان و مراقبت های ویژه نوزادان و سلامت جامعه  دانست و از اقدامات صورت گرفته گروه های آموزشی دانشکده در تعامل با آموزش و پرورش، شهرداری و خانه های بهداشت برای ارائه خدمات سلامت محور به کودکان در سنوات گذشته سخن گفت. 
رئیس دانشکده پرستاری و مامایی تهران تصریح کرد: ما NGO ها را نمایندگان مردم می دانیم و برای کار داوطلبانه ارزش زیادی قائل هستیم.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد که با تعامل بیشتر دانشکده پرستاری و مامایی تهران و انجمن حمایت از کودکان کار و استفاده از  توانمندی های اعضای هیات علمی در قالب مطالعات فرهنگی و اجتماعی؛ دانشکده بتواند صدای رسای جمعیتی باشد که صدای آشکاری ندارند و گاهی مورد غفلت قرار گرفته اند.
دکتر نیکبخت در ادامه با شرح جزئیاتی از عملکرد گروه های آموزشی دانشکده در ارائه خدمت به جامعه؛به  توانمندی های موجود در گروه های آموزشی بهداشت جامعه و سالمندی، پرستاری کودکان و روانپرستاری برای همکاری با انجمن اشاره کرد.

مهندس باقرزاده، مدیر عامل انجمن حمایت از کودکان کار این انجمن را انجمنی مردم نهاد، هیات امنایی و غیر وابسته توصیف کرد و ذات تشکیلات انجمن را داوطلبانه دانست و در توضیح حیطه های فعالیت انجمن، از آموزش کودکان بازمانده از تحصیل، هنر و استعدادیابی هنری و ورزشی و حرفه آموزی برای بچه های بالای 15 سال، غربالگری سلامت، همکاری با پزشکان و دندانپزشکان و ارائه خدمات درمانی، ارائه خدمات روانشناسی و مددکاری و ... فارغ از هرگونه تبعیض جنسیتی، ملیتی، نژادی و صرفا برمبنای نگاه انسانی نام برد.
او افراد تحت پوشش این انجمن را بالغ بر 1414 کودک و خانواده برشمرد و از فعالیت این انجمن در 5 شعبه در مناطق دروازه غار، بازار، مرکز خاوران و شهر بم (به جا مانده از زلزله بم) خبر داد.
وی با اذعان به وجود معضلات اجتماعی قابل تامل در کشور اظهار داشت: این مسائل به خوبی قابل حل هستند و برای حل شدن نیازمند راهکارهای علمی و همبستگی بین مردم و دولت هستند.
وی با تاکید بر نقش فرهنگ سازی برای ارتقای این همبستگی گفت: بچه های ما باید مشارکت در امور خیریه و توجه به مسائل و معضلات اجتماعی را در خانواده ها بیاموزند.
مهندس باقرزاده همچنین بر نقش دانشگاه به عنوان اتاق فکر جامعه تاکید کرد و خواستار مشارکت های داوطلبانه دانشگاهیان در انجمن شد.
مدیرعامل انجمن همچنین در حیطه های پژوهشی، فرهنگی و سلامت از دانشکده و دانشگاه درخواست همکاری کرد. 
عقد تفاهم نامه، تبادل لینک در وب سایت، تعامل دانشکده با انجمن با همکاری گروه های آموزشی در قالب واحدهای کارآموزی، بررسی اولویت های تحقیقاتی انجمن حمایت از کودکان کار و ورود اعضای هیات علمی برای ارائه طرح های جامعه محور، برگزاری کارگاه های آموزشی سواد سلامت برای خانواده کودکان کار، برگزاری کارگاه های آموزشی برای تسهیل گران انجمن، حضور مشخص و هماهنگ تیم های کارآموزی دانشجویان در انجمن برای ارائه خدمات مراقبتی و سلامتی از پیشگیری تا توانبخشی، توانمندسازی خانواده ها و ... از جمله حیطه های مورد بحث در این نشست بود.

 
  • گروه خبری : حوزه ریاست
  • کد خبر : 257134
کلمات کلیدی
سمیه عطایی
تهیه کننده:

سمیه عطایی

تنظیمات پس زمینه