• تاریخ انتشار : 1399/11/29 - 10:43

برگزیدگان بیست و یکمین جشنواره ابن‌سینا

دکتر اسماعیل محمد نژاد: برگزیده شدن در جشنواره ابن‌سینا، انگیزه و اشتیاق استادان جوان را بیشتر می‌کند

برگزیده حوزه آموزش بیست و یکمین جشنواره ابن‌سینا در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: آموزش در رشته‌های مرتبط با علوم پزشکی، شرایط و ویژگی‌های مختص خود را دارد چراکه پزشک و پرستار باید حتماً بر بالین بیمار حضورداشته باشند و شرایط بیمار را درک کنند تا فرآیند آموزش به‌خوبی صورت گیرد. همچنین ارتباط میان استاد و دانشجو در دوران کرونا یکی از دغدغه‌های ما بود. از خصوصیات استاد آموزشگر برتر این است که در مباحث آموزشی به‌روز باشد، با سعه‌صدر در مباحث آموزشی و تئوری و هم در بالین پاسخگوی دانشجو باشد و اینکه از انتقادات و پیشنهاد‌های دانشجو به‌درستی استقبال کند. از فضای مجازی در حد مناسب استفاده می‌کنم و اعتقاددارم از سایر موارد و امکانات آموزشی هم باید استفاده کرد. تصور نمی‌کردم با این سابقه کم در جشنواره انتخاب شوم و از این بابت خیلی خوشحالم. این امر موجب ایجاد انگیزه بیشتر در آموزش همه استادان جوان خواهد شد.

• گروه خبری : پرستاری داخلی جراحی و علوم پایه ,دستاوردهای علمی