• تاریخ انتشار : 1399/10/02 - 11:11
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تبادل نظر در مورد برنامه های عملیاتی ی راهبردی و نقشه ی راه ارتباط با صنعت و جامعه در جلسه شورای محیطی ارتباط با صنعت و جامعه دانشکده

جلسه شورای محیطی ارتباط با صنعت و جامعه دانشکده روز یکشنبه ۳۰ آذرماه ۹۹ برگزار شد.

در جلسه شورای محیطی ارتباط با صنعت و جامعه دانشکده که با حضور دکتر گرانمایه معاون پژوهشی دانشکده و اعضای شورا برگزار شد، برنامه های عملیاتی ارتباط با صنعت و جامعه ی دانشکده توسط دکتر راستی دبیر شورا مطرح شد و اعضای شورا ضمن بحث و تبادل نظر پیشنهادات اصلاحی خود را ارائه کردند.
در این جلسه مقرر شد برنامه ها اولویت بندی شده و شاخصهای عملکردی برنامه ها تدوین شود.
دکتر راستی در ادامه گزارش فرایند و وضعیت 18 طرح  خدماتی ارتباط باصنعت را ارائه کرد و اعضا براطلاع رسانی فرایند و کوتاه کردن زمان اداری تاکید کردند.
همچنین دراین جلسه نظرات اعضا در مورد نحوه ی تشکیل کارگروه اینترنتت اشیاء (IOT) وبرگزاری دوره های Health MBA جمع بندی شد. تصمیم گیری در مورد روند طرح های ارتباط با صنعت در مورد ایده های منتخب دانشجویی در هفته ی پژوهش از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.

• گروه خبری : معاونت پژوهشی