• تاریخ انتشار : 1403/07/11 - 09:23

مسابقه نقاشی ویژه فرزندان کارکنان

مسابقه آفرینش یک نقاشی به عنوان هدیه ای برای کودکان فلسطینی"، ویژه فرزندان اساتید و کارکنان دانشگاه، برگزار می شود.

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در نظر دارد، به مناسبت روز همبستگی و همدردی با کودکان و نوجوانان فلسطینی "مسابقه آفرینش یک نقاشی به عنوان هدیه ای برای کودکان فلسطینی"، ویژه فرزندان اساتید و کارکنان دانشگاه، برگزار ‌نماید.

شرایط شرکت در مسابقه

• هر فرد مجاز است یک اثر ارسال کند.
  • نقاشی باید در برگه A4 و ترجیحاً به صورت افقی کشیده شود.
  •  شرکت‌کنندگان باید از فرزندان اساتید و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران باشند.
  • ذکر نام و نام خانوادگی، سن کودک و همچنین نام و نام خانوادگی پرسنل و محل خدمت بر روی برگه نقاشی الزامی است. (این اطلاعات باید حتماً در پشت برگه نوشته شود.)
  •  موضوع نقاشی آزاد است؛ با این حال، آثاری که با موضوع کودکان فلسطین تهیه شده‌اند، از امتیاز ویژه‌ای برخوردار خواهند بود. در صورت انتخاب اثر، ارائه اصل آن الزامی است.
  • نحوه ارسال آثار: عکس با کیفیت و اسکن شده از نقاشی‌ها به پیام‌رسان بله یا تلگرام به آیدی  umsvscapr@  ارسال شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر با جناب آقای حسین وش کارشناس فرهنگی با شماره تماس 02142910312، تماس حاصل نمایید.

• گروه خبری : معاونت دانشجویی فرهنگی,اطلاعیه ها