• تاریخ انتشار : 1401/06/09 - 13:57

مباحثه پیرامون اجرای برنامه های آغاز تحصیل دانشجویان نو ورود در جلسه هیئت رئیسه دانشکده پرستاری و مامایی

جلسه هیئت رئیسه دانشکده پرستاری و مامایی با حضور اعضا، سه شنبه 8 شهریور ماه 1401 در سالن شورا ی یک دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی در ابتدای جلسه بعد از تلاوت قرآن کریم، دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی رئیس دانشکده ضمن خیر مقدم خدمت معاونین،  دستورالعمل اجرایی بودجه و انضباط مالی سال 1401 دانشگاه را قرائت و موارد مورد تاکید مربوط به هر حوزه را بیان کرد.همچنین موضوع راهنمای پوشش حرفه ای کارکنان ، دانشجویان در این جلسه مطرح و موارد و راهکارهای لازم جهت اطلاع رسانی و رعایت مقررات مطرح شد.
در این جلسه هماهنگی های لازم در خصوص اجرای طرح منتورینگ دانشجویان جدیدالورود انجام و پیشنهاداتی جهت برگزاری بهتر این برنامه مطرح شد، همچنین حاضرین درباره ثبت ورود و خروج دانشجویان مقطع دکتری نیز راهکارهایی ارائه دادند.
در ادامه موضوع بررسی سیستم ها و ویدئو پروژکتورهای موجود در کلاس ها با شروع ترم تحصیلی جدید مطرح  و مقررشد بررسی و تعمیرات لازم قبل از شروع کلاس های حضوری انجام شود..
در این جلسه تاکید شد موضوع انتخاب "استاد محبوب من" توسط معاونت آموزشی در سال 1401، با حضوری شدن مجدد کلاسها با روشی نظام مند اجرا شود.
در پایان معاونین موارد مورد بحث مربوط به حوزه های خود و درخواست های موردی جهت طرح در هیئت رئیسه دانشکده را مطرح کردند.

• گروه خبری : معاونت آموزشی