• تاریخ انتشار : 1398/10/04 - 11:21

جلسه هیات رییسه دانشکده برگزار شد

جلسه هیات رئیسه سه شنبه ٣ دی ماه ١٣٩٨با حضور اعضا تشکیل شد.

در ابتدای جلسه، دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی، رییس دانشکده به پیگیری مصوبات قبلی هیات رئیسه پرداخت و با اشاره به نتیجه ارزشیابی دوره های آموزشی دانشکده و عملکرد هر یک از معاونتها به پیگیری مسائل و مشکلات مربوط به آن تاکید و از معاونین خواستند که جهت حل مسائل مربوط ، برنامه جامعی را در دوره زمانی مشخص تدوین کنند.
در ادامه با توجه به اهمیت  صرفه جویی هر چه بیشتر در هزینه های جاری و مصرفی از اعضا درخواست شد در این خصوص برنامه های خود را طراحی و تدوین نموده و مقرر شد موضوع در جلسه بعدی هیات رییسه مجدد مطرح شود.
همچنین  بررسی وضعیت و اقدامات موجود در خصوص صیانت از حقوق شهروندی و تکریم ارباب رجوع مطرح و در این راستا بعضی موانع موجود که شناسایی شده بود مورد بررسی قرار گرفت و راه حل هایی جهت مرتفع نمودن موانع موجود مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در ادامه، سایر مسایل جاری دانشکده نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

• گروه خبری : حوزه ریاست