• تاریخ انتشار : 1401/10/28 - 09:26

جلسه هیئت رئیسه دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد

جلسه هیئت رئیسه دانشکده پرستاری و مامایی در روز سه شنبه مورخ 27 دی ماه 1401 در دفتر ریاست دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، در ابتدای جلسه بعد از تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید، دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی رئیس دانشکده با اشاره به بررسی موارد ارجاعی معاونت ها، موضوع تامین ماسک مورد نیاز دانشجویان و لوازم مورد نیاز واحد پراتیک را از دیگر مواردی برشمرد که دانشکده پیگیری های لازم را جهت تأمین آن ها انجام داده است.همچنین درخواست نیروهای شرکتی شاغل در دانشکده نیز دراین جلسه مطرح و با نظر موافق اعضاء،  مقرر شد تا مکاتبات لازم در این خصوص صورت پذیرد.

دکتر شهزاد پاشایی پور معاون آموزشی دانشکده با بیان گزارشی از تجهیز مرکز آزمون، بر لزوم رعایت استاندارها و تجهیز مرکز تأکید کرد.
موضوع راه اندازی رشته جدیدی برای دانشجویان بین الملل (رشته پرستاری ارشد اورژانس) ازدیگر مواردی بود که توسط معاون بین الملل دانشکده مطرح و مورد موافقت قرار گرفت و مقررشد پیگیری های لازم در این خصوص انجام شود.
در ادامه موضوع معارفه دانشجویان جدید الورود و برگزاری مراسم بازنشستگان مطرح و مقررشد پیگیری های لازم در این موارد صورت گیرد.

• گروه خبری : حوزه ریاست